Hair Forum.com


liječenje gubitka kose

 • Popis foruma
 • Promjena veličine fonta
 • Za ispis
 • Pitanja
 • galerija
 • registracija
 • ulaz

Minoksidil ili Alerana?

Minoksidil ili Alerana?

Igor Petrovich 13. prosinca 2007., 11:55

Mitch 14. prosinca 2007., 01:59

Od 5% do 2 lošeg učinka, polagano stanjivanje. Alerana je vrlo iritantna za njezinu kožu, a nakon prebacivanja iz povratka u nju, sve je pala.

upd Usput i od Alerana postoji barem neki učinak? Čini mi se da imate samo uobičajeni sindrom početka primjene regeyn, jer svatko na samom početku pada.

Pafnutiy 14. prosinca 2007., 07:21

Igor Petrovich 16. prosinca 2007., 14:29 sati

Bebz 21. prosinca 2007. 9:13

Igor Petrovich 21. prosinca 2007., 20:35

aquium 21. prosinca 2007. 21.30

Bebz 30. prosinca 2007. 19:09

YrKa 04.01.2008 10:04

Za objektivnost, moja zapažanja. Stupanj ćelavosti je prilično jak - do 10 cm promjera. Ja sam 43. Do kolovoza 2007. godine koristila sam 1,5 godina Regeyn 5%. U svezi s povlačenjem iz prodaje, bio je prisiljen prebaciti se na Alerana. Nikada nisam koristio nikakve pilule - kojima je skuplji (bolje je biti ćelav). Prošlo je 5 mjeseci.
1. Prasak se pojavio iz Regaina oko šest mjeseci kasnije i nije primijetio nikakve vidljive promjene, marljivo i tvrdoglavo (gurajući jezik) pokušavajući ga uzgajati.
2. Za 3 mjeseca korištenja Alerane, počela je rasti velika količina kose kose, sada vidim vidljive promjene, naravno želim više.
3. Anyway, glupo naredio na e-bye Rogain za šest mjeseci, dostavlja do veljače. U principu, jeftin, i blizu njihovog ureda.

Možda je to slučajnost? Ili možda samo trebate promijeniti Aleranu i Rogain naizmjence? Ili možda je to vrlo individualan za sve (mislim da liječnici ovdje ionako neće reći, nitko ne može poznavati nikoga bolje od sebe, zar ne?).
Ukratko, bio sam uvjeren u samo jednu stvar - je li Alerana i nešto, a ponekad i više nego Regein (neočekivano)? Vjerojatno je netočno usporediti ga s Regeinom 2%? Samo oko više ljepljive kose nakon što se Aleran slaže. ali to mi nije osobno problematično (koristim kosu za kosu).
I još više. Sumnjam u mišljenje da je bolje da ne koristite više koncentrirana rješenja, ako manje pomažu. Ako nema štetu zdravlju, zašto ne "pojesti" nešto bogato "vitaminima"? Na primjer, ne volim razrijeđeni viski. Pa, činjenica da je takva kosa briga za ostatak mog života, već sam se navikla na to, to je u redu, neće biti štete za sebe, čak i za umirovljenike. Žene imaju puno teže vrijeme.

Regainna pjena za kosu - recenzije i savjeti

Recenzije pjenastih reaktanata

Promijenio je Generolona Regeinu

Već dugo sam koristio Generolon, 2,5%. Koristio sam ga jednom dnevno ujutro i općenito sam bio zadovoljan.

Nije imao takav oštar neugodan miris, poput Alerane, a ni ja nisam imao alergije na njega.

Međutim, hramovi na hramovima, nažalost, nisu rasti. Odlučio sam primijeniti upute 2 puta dnevno, ujutro i navečer.

Nakon tri mjeseca takvog zahtjeva, imao sam alergiju Generolonu. Napisao sam da moram napustiti Alerana zbog snažne alergije na nju.

Usput, ćelavost nije bila obrasla, čak i na pozadini korištenja Generolona 2 puta dnevno.

Regainna pjena za kose - recenzije

Odlučio sam tada otići u Regein. I na pjeni, jer sam vidio recenzije na internetu, da pjena još uvijek nije uzrokovala alergije nikome, za razliku od sprej.

Također sam vidio recenzije, pjena je prikladnija za kratku kosu i nije prikladna za primjenu na duge dlake.

Kupio se i zaista se nije mogao dugo prilagoditi. Sprej ima tanki dugi nos, raspršio sam odlazak iz boce i to je to. I s pjenom ne radi.

Kako se prijaviti na dugu kosu

No, na kraju, ona je došla na dobar način, tako da sada čini mi se da pjena je još ugodnije u primjeni na dugoj frizuri nego sprej.

Ja to radim: uzimam četku za slikanje kose, istisnula sam dosta novca na njegovu tanku kapu.

Ako su sredstva istisnuta više nego što sam trebala na jednom dijelu, onda ću ukloniti višak na izljevu boca i prebojiti preostalu količinu s istim vrhom četkice na dijelu.

Dakle, obrađujem nekoliko dijelova na čelu duž linije kose.

Istovremeno pokušavam osigurati da je ukupni volumen po aplikaciji približno jednak volumenu polovice kape. Preporučuje se da se taj iznos prebaci u jednu aplikaciju.

Budući da proizvod sadrži 5%, žena se savjetuje da ga koriste ujutro jednom dnevno, za muškarce 2 puta dnevno. Ovo je, usput, dobro, počela sam trljati dnevnu normu minoksidila u jednoj upotrebi, a ne u dva.

Zbog toga, ujutro nema oteklina (obično, poslije večernje primjene minoksidila u jutarnjim satima nosi otečene oči), rizik od alergije se smanjuje.

A što je najzanimljivije, nakon 1,5 mjeseca primijetio sam kako je vremenska regija gusto obrasla novim dlačicama.

Praksa je pokazala da je primjena 5% regeyn 1 puta dnevno učinkovitija od primjene 2,5% Generolone 2 puta dnevno.

Minoksidil i dlake na licu

Strah da će primjena 5% minoksidila u vegetaciju na mojim rukama ponovno izaći, kao što je to slučaj s Aleranom, nije se dogodilo, ništa se nije dogodilo.

Fotografije dlakavih ruku nakon primjene Alerane mogu se vidjeti na linku.

Čini mi se da na mojem licu pojavljuju više prljavih vlasi, ali teško je reći kada i zbog kojih ih je bilo više i da li se njihov broj stvarno povećao, jer sam ih uvijek imao puno.

Također mi se čini da je obrisana obrva počela rasti, vrsta poput nekoliko novih vlasi pojavila se na mjestu krpice. No, opet, to je još uvijek na razini senzacije, budući da svi dusi nisu obrasli.

Ponekad sam razmazao i obrisao ovaj alat, ali do sada nisam uspio u njemu (primjenjujem ga vrlo nepravilno), moram isprobati minoksidil na obrvama svaki dan za nekoliko mjeseci - a onda ću vidjeti što se tamo nalazi.

Preporučujem!

Sigurno mogu preporučiti ovaj alat. To je prikladno primijeniti čak i na dugim frizurama, ako se prilagodite malo. Njegov učinak je izraženiji nego kada sam primijenio 2,5% minoksidila 2 puta dnevno.

Nisam pronašla nepoželjne nuspojave od korištenja ovog lijeka, nije bilo puno vegetacije, alergija nije izašla.

Analozi su jeftinije

Ako ste u potrazi za jeftinijim alternativama umjesto regeyn, onda je bolje da se odlučite za Generolon. Svejedno, to je lakše prebačeno od Alerana, provjerila sam to. I savjetujem vam da ne uzmete 2,5%, kako preporučuju proizvođači za žene, ali 5%. I primjenjivat će se ne 2 puta dnevno, ali 1 puta dnevno.

Učinak bi trebao biti veći (ako nacrtate analogiju s mojim iskustvom s 5% minoksidilom), a nepoželjne posljedice, kao što je oteklina na licu ujutro, alergični su na skalp, manje su.

Generolon ili regeyn koji je bolji - ne mogu zaobići. Mogu samo reći da je 5% -tna alkoholna otopina minoksidila jednom dnevno ujutro bolja od 2,5% alkoholne otopine minoksidila 2 puta dnevno (ujutro i navečer).

Generolon u ovom načinu rada mi nije dao vidljiv rezultat, ali s vremenom mi je dao alergije. Općenito, to je manje vjerojatno da će primijeniti ovu prljavštinu na vlasište, to bolje, neće biti alergija. I što je veći postotak minoksidila čak i kod jedne aplikacije - to je izraženije učinak. Međutim, više od 5% žena ne može se koristiti.

Pročitajte moje recenzije o liječenju gubitka kose Generolon i Aleran.

Kako se Alerana razlikuje od Regain?

U-zdravo. Imam alopekiju ovisnu o androgenu, nakon 4 mjeseca korištenja Aleranovog spreja, 5% je imalo učinak. Zona alopecije zatvorena je, ali nakon daljnje upotrebe bilo je obilnih peruti, svrbež na mjestu prskanja i obilni gubitak kose. što preporuke? hoće li se nastaviti primjenjivati.
O-Dobar dan. U izobilju perut piling je kože uslijed kontaktnog dermtaita na alkoholu koji se nalazi u Aleran spreju. Gubitak kose može biti posljedica činjenice da se folikuli ponovno preselili u fazu odmora. Ako je Spray pravilno korišten, bez prekida i u pravim dozama - možda je neki drugi faktor imao učinak na folikula. Ako je gubitak sada intenzivan (više od 100 vlasi dnevno) - preporučujemo da se obratite trichologu kako biste razjasnili uzroke obnovljenog gubitka kose na temelju minoksidila.
----------------------
Pozdrav, Alerana Spray koristim 5%, već 5 tjedna dva.

17. rujna 2015. u 10:58

Dobro došli! Kupio sam Alerana sprej (minoksidil 2%), ali ne postoji nikakva sigurnost da imam točno androgenu alopeciju, jesam li vam kosa ispala prekomjerno, ako je točka korištenja sprejova, ako je gubitak uzrokovan stresom ili nedostatkom vitamina?

Pitanje odgovara specijalizirana tvrtka "VERTEX"

Dobar dan!
Obavještavamo vas da je ALERANA® Spray namijenjen liječenju androgenske alopecije i stabilizacije procesa gubitka kose. Prije svega, treba ga pregledati trichologist - to će omogućiti da se utvrdi točan uzrok gubitka kose i odabrati optimalnu terapiju. U slučaju da se ne-androgenetski alopecija pojavljuje, potrebno je prije svega utjecati na uklanjanje uzroka gubitka kose. Sprej ALERANA® poboljšava mikrocirkulaciju, potiče prijelaz folikula dlake u aktivno uzgoj.

22. listopada 2015

Da li je moguće primijeniti generolone i regeyn naizmjenično? Koja je razlika između Regeina i Alerane? Nakon primjene Alerane, nije vidjela 6 mjeseci učinka, a kosa također pada, pojavljuju se grozni ćelavi spotovi, liječnik je rekao da će kupiti generolone ili regen. Mislim da je bolje? Ili ih možete naizmjenično primijeniti? Hvala ti.

Draga Tatiana, hvala.

Generolon je puni analogija regaina europske proizvodnje i prodaje se u ljekarnama. Regein se već nekoliko godina službeno ne isporučuje u Rusiju, a kada kupite putem interneta, možete dobiti lažni. Djelatna tvar i njegova koncentracija u Alerani su deklarirani kao u Generolonu, ali Alerana je domaći lijek, a Geneolon se proizvodi u Španjolskoj od europskih sirovina u skladu s europskim standardima proizvodnje. Još uvijek postoje razlike u osnovi (količina pomoćnih tvari) - u Generoloneu postoji niži sadržaj propilen glikola, zbog čega nije "masni" i ugodniji za upotrebu. Odaberi.

goler je napisao (a): Pozdrav!

Nakon što ste gledali videozapis, mislio sam da sam vidio glavu.
Upotrijebio sam Aleranu jednom dnevno noću, malo u visokim dozama godinu dana.
Rezultat je sličan vašem. U lipnju je odlučio uzeti pauzu. 2 mjeseca leti vrlo snažno nakon ukidanja Alerane.
Od 1. kolovoza zamrljam Regein 2% baš kao i Aleran jednom dnevno za noć. Prošlo je gotovo 2 mjeseca. Rezultat za dodir
bolje od Alerane. Ja dotaknem glavu i sve je poput poda. Ali vlasi su još uvijek plava. Od Alerane je to bilo
previše, ali šiljaste vlasi su bile manje. Od Alerane je također bilo manje strana događaja. Ako Aleranu mogu nanosti
dvostruka doza u isto vrijeme. Onda nakon 2% regeyn u dvostrukoj dozi nisam bio jako dobar (oteklina na moje lice kao nakon mamurluka i
blaga bol u prsima). Iako je sve u redu s zdravljem sve je u redu i sa srcem. uključujući Obnovite sada pažljivo
strogo mjerene. Kao što se ispostavilo, ovo nije samo voda. Iz Alerane je prljavština jako masna.
Da i.

Zapravo, koji je razgovor:


Za početak sa kratkom pozadinom: Uvijek sam imao prekrasnu kosu: dugu, grubu, debelu i lijepu.
I... ništa nije predvidjelo nevolje, ali jednoga dana sam počeo letjeti. da je breza u jesen. Za početak je tečaj otišao šampona i maski iz ljekarni, ulje, senf, papar, žumanjci, vitamina i kalcija u sebi, masaža glave, mezoterapija, darsonval, cut 30 cm kose, čak moram pokloniti dobio... ali je osjećaj da je sve to samo pogoršava stanje... bio sam zgrožen... potrčao trichologist, otišao u ginekologa-endokrinologa i dermatologa, predala analizira na 2 plaće - i ništa... s tijelom sve u redu, ali kosa izaći... čak sam oblikovao kosu Plazmolifting napravio - 5000 1 (.) postupak. I svi su pali (dobro je bilo i nešto što bi ispalo).
U principu, prestao sam gubitak kose nekako profesionalno seriju protiv gubitka kose (to. Usput, letio puno novaca). I sve je dobro, ali kosa nije.

Alerana sprej recenzije

Nakon što sam primio dijagnozu - androgensku alopeciju, nekoliko mjeseci sam pio Rinfoltil dodatak prehrani.

Gubitak kose prestao je, ali izgubljeni volumen nije ni pomislio na povratak. Niti jedna nova kosa nije narasla.

Probijanje kroz internet, odlučio sam probati minoksidil. Pišu da 10-15% neaktivnih folikula može probuditi pod utjecajem minoxidil i za godinu njegovati normalne terminala dlake.

Recenzije na mreži lijekova s ​​minoksidilom - vrlo različit, od "štednje" do "odmah bacanja".

Od svih hrpe mišljenja, shvatio sam da oni koji su bili s AGA (androgena alopecija) dijagnosticiran Alerana pomogao šest mjeseci kasnije prerasti proćelav Rastanci.

A ostali ljubitelji nečega što će gubiti minoksidil u glavi, koji je dio Alerane, i nije mogao pomoći. Ne čini zdrave kose deblji, ne oslobađa stres.

Zašto sam izabrao 2% Alerane

Pozdrav svima, pa nisam razumio, nakon što sam prihvatio recepciju, općenito, hoću li ga ukloniti, ili bih ja ostao isti?


Vlastito iskustvo, ali moj liječnik upozorio da minoksidilsoderzhaschie lijekovi (uključujući Regeyn, Kosilon) imaju samo taj učinak: a slažem se - sve je u redu, baciti - postaje još kao što je bio, a još gore. Pa dobro razmislite prije nego što počnete uzimati.
Malo je iskustva uzimanja hormonskih pilula: pili su 2-3 mjeseca s pauzama Janine, Jess. Kosa zaista prestane padati, a nakon završetka liječenja počnu ponovno, ali ne mogu reći da se proces pada pojačavao i da se pola glave otela od mene. Možda je to zato što nije bilo pretjerano.

struktura

1 ml otopine može sadržavati 20 mg ili 50 mg minoksidila.

Izborno: etilni alkohol (etanol), pročišćena voda, propilen glikol.

Otpustite obrazac

Regeyn ispuštaju u obliku vanjske (lokalnu) otopini od 60 ml, u bočici s dodatnim mlaznicama za odmjeravanje primjenu (za trljanje mlaznicu, spreja, izduženi mlaznice za prskanje).

Farmakološko djelovanje

Poticanje i aktiviranje rasta kose.

Farmakodinamika i farmakokinetika

Regeinova otopina je lijek koji se koristi za liječenje stanjivanja glave (alopecija, alopecija). Glavna akcija minoksidila je usmjerena na poticanje i aktivaciju rasta dlake kod pacijenata koji pate od androgene alopecije.

Pri korištenju lijeka izvana su primijećeni znakovi rasta dlaka nakon najmanje 4 mjeseca njegove primjene. Dosta je početak rasta vlasišta i njezina težina.

Mnogi ljudi doživljavaju gubitak kose. Za neke to ne izgleda kao veliki problem, već za druge - cijelu tragediju. Razne metode se koriste za vraćanje linije kose - od uporabe lijekova do zavjera i narodnih lijekova. Među drogama emitiraju skupinu alata koji se bore protiv gubitka kose. To su šamponi, sprejevi, otopine, losioni. U ovom članku pogledamo alat "Regeyn" za kosu. Recenzije su pozitivne, ali uglavnom u onih pacijenata koji su uzimali lijek na preporuku liječnika. Činjenica da je „Regeyn” je učinkovit samo u slučaju androgene alopecije, t. E. Kada je gubitak kose je zbog viška muških hormona u žena i muškaraca. U drugim slučajevima, kada se kosa usporava kao posljedica stresa ili u vezi s rađanjem djeteta, alat neće moći pomoći.

Što je androgena alopecija?

Androgena alopecija je gubitak kose zbog povećane razine muškog hormona -.

Već deset godina imam problem s kosom koja se godinama pogoršavala. Oni padaju masivno i rastu polako i u znatno manjim količinama. Male vlasi su već postale vidljive, osobito u područjima razbijanja.

Pokušao sam mnogo alata. Od najpoznatijih - "Regeyn", "Rinfoltil", "Vichy". Postojan i, što je najvažnije, vidljiv učinak nije postignut. Bilo je i eksperimenata iz narodnih nagađanja (na primjer, paprena tinktura) - apsolutno beskorisna, naravno.

Godine 2011. konačno se okrenula trichologu. Prema njegovom mišljenju, stekla je Aleran sprej (u to vrijeme, također se naziva Aleran Balm Spray). I to je jedini alat koji mi je stvarno pomogao.

Od tada, koristim ga tri godine tri godine 1-2 puta godišnje. Primjenjujem 2 puta dnevno - ujutro i navečer, 7 pshik, kako je preporučeno uputama.

Više od tri godine primjene mogu primijetiti:

Sušilo za kosu uvijek izgleda prljavo. Oko 2 tjedna nakon početka.

Iskustvo zajedničkog zahtjeva (zapravo ruski stručnjaci imenovani), ali ne postoji nijedna studija kompatibilnosti, samo teoretska pretpostavka da šteta ne bi trebalo biti, -Pa to imajte na umu da se sve čisto do vas (želim korištenje), nema garancije i bez istraživanja koji bi pokazao da li se nešto mijenja ili ne
- kao pinacidil u Alerane nitko ne zna koliko je značajno ne znam da li je to uopće tamo, kao što je ne-terapeutska Alerana još kozmetički proizvod, tako pouzdanu informaciju o djelotvornosti u ovom trenutku postoji samo Regeynu
- dakle, nitko vam ne može dati pouzdane informacije o interakciji Alerane i povratiti vama, nitko ga nije potvrdio i odlučio.

U početku je minoksidil (minoksidil) proizveden u obliku tableta i korišten za liječenje hipertenzije. Lijek je uspješno korišten za snižavanje krvnog tlaka, ali mnogi pacijenti koji su uzimali lijek pronašli su jednu vrlo zanimljivu nuspojavu - povećani rast kose. Znanstvenici su odlučili provesti studiju i potom izdati alat s istim imenom, ali za lokalnu upotrebu, koji se koristi za poboljšanje stanja i ubrzanje rasta dlačica. I brojni pregledi potvrđuju da je lijek stvarno učinkovit.

Opis lijeka, upute Kako koristiti? Učinak Cijena i analozi Mišljenja i recenzije Recenzije i preporuke za videozapise

Opis lijeka, upute

Lijek "Minoksidil" ima samo jedan aktivni sastojak - Minoksidil (gotovo ga svi njegovi analozi sadrže). Ali također uključuje pomoćne komponente, to jest destiliranu vodu.

Ako problemi počnu s kosom, ne biste trebali očekivati ​​da će sve proći sama po sebi. Kosa treba tretirati, i odmah. Osim upotrebe tradicionalnih maski i balzama, stručnjaci snažno preporučuju jačanje kovrčica iznutra. U tu svrhu su stvoreni vitamini za Aleranovu kosu. Dizajniran posebno za kosu, kompleks je dodatni izvor ne samo vitalnih vitamina nego i aminokiselina i minerala. Također ima blagotvoran učinak na cijelo tijelo, uključujući stanje kože i noktiju.

Vitamin kompleks Aleran

Svojstva lijeka

Lijek Aleran nije lijek. Ovo je biološki aditiv hrane koji ima pozitivan učinak na:

izgled i debljina kose, dajući im snagu i sjaj; stanje kože, uklanjanje svrab i prekomjerna masnoća; folikula dlake, pružajući im pouzdanu zaštitu; opće stanje.

Aktivna komponenta šampon Alerana je pinacidil je lokalna primjena je tvar poboljšava mikrocirkulaciju, sprečava negativan utjecaj na kosu vrećice adrogenov hormon, aktivira prolaz folikula u fazi rasta, smanjuje formiranje 5-alfa-degidrosterona koji uzrokuje ćelavosti. Četiri mjeseca nakon početka šampona pojavljuju se prvi znakovi ponovnog pojavljivanja kose. Na kraju tečaja, rast kose prestaje i unutar tri do četiri mjeseca moguće je vratiti se u prvobitno stanje. Kako bi se spriječio povratak bolesti, preporučljivo je koristiti Aleran šampon i druge proizvode iz ove linije.

Susret s čovjeka po prvi put, ne možemo pomoći, obratite pozornost na njegov izgled, jer je to stanje kože, sjaj i gustoću kose, jasne oči su prvi znakovi opće zdravlje i za ove pokazatelje bit će predstavljen oko stranca.

Razumijevajući to, brinemo se o vlastitom izgledu, želeći napraviti povoljan dojam, što je sasvim prirodno. Lijepa i sjajna kosa savršeno krase žene i muškarce. Sigurno možemo reći da nitko ne želi sudjelovati s glavom kose, ali, nažalost, problemi s gubitkom kose brinu sve više i više.

Ne baš pravilan način života, povezan sa stresom, nedostatak sna, loši uvjeti okoline, nedostatak vitamina i minerala dovode do činjenice da sve manje možete vidjeti osobu s luksuznom kosom mane. Može se reći da je rano ćelavost postalo strašni san za mnoge muškarce.

Uobičajeno, osoba se razbija s 30-50 vlasi dnevno, ti gubici se lako nadoknađuju i za sada.

Forum o bradi i minoksidilu HeavyBeard

Forum raspravlja o problemima rasta brade i brkova.

 • Indeks odbora
 • Promjena veličine fonta
 • Za ispis
 • Pitanja
 • registracija
 • ulaz

Premjestiti iz jednog minoxidila u drugi

Re: Kretanje iz jednog minoxidila u drugu

FlapJack »02.02.2016., 00:29

Re: Kretanje iz jednog minoxidila u drugu

naDne »02. veljače 2016., 09:53

Re: Kretanje iz jednog minoxidila u drugu

Alopexia "13. veljače 2016., 18:38

Re: Kretanje iz jednog minoxidila u drugu

Roman26 "18 veljače 2016., 08:34

Re: Kretanje iz jednog minoxidila u drugu

dagestan »18. veljače 2016., 09:29

Re: Kretanje iz jednog minoxidila u drugu

Itan Coul "23. veljače 2016., 00:53

Imala sam suprotnu situaciju, od Aleranija do Generolona, ​​isti simptomi, a na početku nije bilo takvog pakao na Aleranu, a sad sve izgleda kao norma, nedavno je otvorio novu Generolonovu banku, pada na

Re: Kretanje iz jednog minoxidila u drugu

naDne »09. ožujka 2016., 10:31

Također sam preselio u pickaxe, i dobio sam suprotno mišljenje)

1) Kirkland Fluid, Aleran više masnu
2) Alerana se mnogo više suši
3) Kirkland je manje oštar od mirisa
4) iz Kirklanda po prvi put osjećam senzacije slične svrbi kože, čak i nekim spaljivanjem. Jedne večeri nije ni mogao zaspati, brada mu je bila iskrivljena.

Još ne mogu govoriti o rezultatima, prije no što sam krenuo, nisam se mrzio minoxidilom gotovo 2 tjedna, a onda sam odmah počeo s piknikom, osjetio sam da su se pojavile nove vlasi. U mjesec dana bit će vidljiviji.

Re: Kretanje iz jednog minoxidila u drugu

snajperist »06 Tra 2016, 00:02

Re: Kretanje iz jednog minoxidila u drugu

naDne »06. travnja 2016, 10:31

Re: Kretanje iz jednog minoxidila u drugu

Alopexia "23. travnja 2016, 06:15

Re: Kretanje iz jednog minoxidila u drugu

Itan Coul »23. travnja 2016., 09:27

potrebno je razmazati sve dok se kosa ne pokrije i ne postaje ukočena s čekinjama, a potom je nužno otkazati, a ne oštro, ali postupno

Re: Kretanje iz jednog minoxidila u drugu

Alopexy "23. travnja 2016., 16:56

potrebno je razmazati sve dok se kosa ne pokrije i ne postaje ukočena s čekinjama, a potom je nužno otkazati, a ne oštro, ali postupno

Re: Kretanje iz jednog minoxidila u drugu

Itan Coul »23. travnja 2016., 5:35 sati

nema pojma, svatko to drugačije, netko može trebati godinu dana, a netko drugi 2) piti zincite ili zinkteral najbolje od svega

Re: Kretanje iz jednog minoxidila u drugu

Alopexy "27. travnja 2016, 21:10

Re: Kretanje iz jednog minoxidila u drugu

Itan Coul »28. travnja 2016, 00:42

Zašto je to u tvojim rukama? na licu koju pospite i trljajte prst s jednim prstom idealno trebate napraviti 10 ako kupite ili dobijete pipetu, onda je logično pretpostaviti da je to moguće

Re: Kretanje iz jednog minoxidila u drugu

Humanbrain »28. travnja 2016, 13:28

Re: Kretanje iz jednog minoxidila u drugu

Alopexy "28. travnja 2016., 5:52 sati

Re: Kretanje iz jednog minoxidila u drugu

Aleksandr25 »28. travnja 2016, 20:57

Re: Kretanje iz jednog minoxidila u drugu

Lygo »5. lipanj 2016, 23:53

Re: Kretanje iz jednog minoxidila u drugu

kvitantsev »16. kolovoz 2016, 15:06

Re: Kretanje iz jednog minoxidila u drugu

naDne »24. kolovoz 2016, 09:14

Re: Kretanje iz jednog minoxidila u drugu

Lloris "27. kolovoza 2016., 10:49

Nakon 6 boca Alerane odlučio je probati Generolon.
Gotovo odmah primijetio da se stopa rasta kose smanjila, ljuska je potpuno nestala, brada je postala tanji i izgubila tamu.

Drugi dan započeo je drugu bocu Generolona. Otkazati pretplatu nakon njega. Možda se trebaš naviknuti na novi lijek. Iako je sastav jednak...

Re: Kretanje iz jednog minoxidila u drugu

naDne »28. kolovoz 2016, 04:52

Lloris je napisao: Nakon 6 boca, Alerana je odlučila probati Generolon.
Gotovo odmah primijetio da se stopa rasta kose smanjila, ljuska je potpuno nestala, brada je postala tanji i izgubila tamu.

Drugi dan započeo je drugu bocu Generolona. Otkazati pretplatu nakon njega. Možda se trebaš naviknuti na novi lijek. Iako je sastav jednak...

Re: Kretanje iz jednog minoxidila u drugu

Ilya-000 »31. kolovoza 2016., 08:11

Re: Kretanje iz jednog minoxidila u drugu

Humanbrain »31. kolovoz 2016, 16:40

Koji je najbolji lijek za minoksidil? Kako odabrati?

Minoksidil je tvar koja promovira obnavljanje kose tijekom androgene alopecije. Poboljšava cirkulaciju krvi i istodobno hrani folikula kose. S njim ima mnogo lijekova na farmaceutskom tržištu. Koji je minoksidil bolji? Razmotrimo svaku od njih i usporedimo ih.

Regaine (Rogaine)

Brand koji, kao standard, zauzima prve pozicije i pojavljuje se pred drugima. S njim je započela eksterna uporaba minoksidila za obnavljanje kose. Njegova učinkovitost potvrđuju dvjesto studija. Lijek se koristi širom svijeta, a brand i dalje potiče povjerenje već 30 godina. Ima najveću vrijednost na tržištu.

Prikazane opcije:

 • losion Rogaine 2%. Budući da su žene osjetljivije na minoksidil, koncentracija od 2% je optimalna za žene.
 • losion Rogaine 5%. Dizajniran za muškarce
 • Rogaine pjena za žene
 • Rogaine pjena za muškarce

Plus pjena je da se odmah suši, ali je prikladnije nanijeti losion na dugu kosu.

Kirkland Minoksidil

Lijek zauzima vodeću poziciju na ljestvici minoksidilnih pripravaka u Rusiji. Marka je također iz SAD-a, ali lijek se proizvodi u Izraelu. Sastav je identičan Rogainu. To je niska cijena, posebno s obzirom na trajanje tečaja. Regein i Kirkland dolaze u obliku losiona i pjene. Ovaj lijek najčešće se naručuje u našoj online trgovini.

Idealne otopine Minoksidil 15%

Lijek s visokom koncentracijom minoksidila. Koristi se u slučajevima kada je 5% otopina prestalo djelovati ili je potrebno brže postići rezultat. Također u sastavu sadrži azelatsku kiselinu koja blokira višak sadržaja dehidrotestosterona (ne smije se miješati s testosteronom), često uzrokujući ćelavost. Osim toga, glicerin se koristi umjesto propilen glikola u pripravku, kao rezultat minoksidila. 15% IIS suši na koži u 30-50 sekundi.

Ali, dva ljekovita lijeka mogu se naći u ljekarnama - Generolon i Aleran. Usporedimo ih.

Što je bolje: Generolon ili Minoxidil Kirkland?

Generolon je lijek koji se proizvodi u Hrvatskoj. Nema velikog broja pozitivnih rezultata kliničkih studija, no to se objašnjava činjenicom da se nije pojavio toliko davno. Također ima visok sadržaj propilen glikola, koji izaziva dermatitis. Cijena Kirklanda Ispalo je manje prilikom naručivanja nekoliko bočica.

Što je bolje: Alerana ili Minoksidil iz Kirklanda?

Alerana je ruski brand. Predstavljen je velikim izborom tretmana za liječenje ćelavosti i ima puno pozitivnih pregleda. Međutim, droga košta mnogo skuplje od poznatih sredstava iz Sjedinjenih Država, ako izračunate cijenu cjelokupnog tečaja.

Ponekad možete čuti savjete za korištenje drugog alata - Selentsila. Što je bolje: Minoksidil ili Selentsil? Last - pilule za oralnu administraciju. Oni pomažu jačanju imunološkog sustava. Nema dovoljno dokaza da ovaj alat pomaže vratiti kosu. Usporediti ove lijekove bi bili u krivu. Umjesto toga, mogli bi se međusobno nadopunjavati. Selentsil ne sadrži tvar Minoksidil.

Na pitanje, koje firme minoksidil je bolje, teško je dati jasan odgovor. Bolje je usredotočiti se na individualne preferencije.

Kako još može učiniti kosu / bradicu brže rasti?

Pri odabiru Minoxidil, obratite pozornost na pribor i vitamine za rast kose. Pomoću njih možete značajno ubrzati i poboljšati učinak aplikacije.

Vrijedi obratiti pažnju na:

 • Cink. Jedan od najvažnijih elemenata u tragovima za muškarce. Povećava testosteron i potentnost, također povećava pigmentaciju kose. Prema statistikama, mnogi muškarci u Rusiji nemaju cink.
 • Biotin. Pozitivan učinak na keratin lanca. Kao rezultat, kosa postaje jača i elastičnija.
 • Mezoroller. To je valjak s malim iglicama. Poboljšava apsorpciju minoksidila za 40% zbog boljeg prodiranja agensa ispod kože.

Imate li pitanja? Nazovite +7 (499) 391-63-16 ili napišite obrazac za kontakt na web stranici, pomoći ćemo vam da nađete pravu. c označava minoxidil. Naše cijene će vas ugodno iznenaditi.

Generolon ili Alerana - što je bolje?

Moderna trhologija još nije došla do ništa bolje od minoksidila i finasterida protiv gubitka kose. Štoviše, finasterid se ne može koristiti kod žena, au muškaraca često izaziva nuspojave u obliku smanjenog libida i drugih problema s reproduktivnim organima. Stoga je samo minoksidil za topikalnu primjenu ostao najbolji lijek s dokazanom učinkovitosti i dobrim sigurnosnim profilom.

U našim je ljekarnama zastupljen lijekovima Generolon ili Aleran, također se nalaze i marke Kosilon i Regeyn, ali su skuplji i rijetki dostupni, pa su samo najpopularniji usporedivi.

Koja je razlika između Alerane i Generolona?

Prije svega, zemlja reprodukcije i broj stavki u retku. Ruska marka Aleran uključuje gotovo desetak različitih proizvoda od šampona i maski do akceleratora rasta trepavica. Sve to nas ne zanima, jer učinkovitost ovih "losiona" nije dokazana i temelji se na djelovanju vitamina ili biljnih ekstrakata. S istim uspjehom možete premazati glavu s jeftinom bojnom uljem i čekati čudo. Stoga, iz cijelog popisa potrebno je odabrati samo sprej koji sadrži minoksidil kao aktivni sastojak.

Alerana ima dvije vrste raspršivanja u bočicama od 60 ml s različitim koncentracijama minoksidila: 2% i 5%. Prva je pozicionirana od strane proizvođača kao najbolji lijek za alopecija kod žena. Drugi - za muškarce, ili u slučaju neučinkovitosti prvog. Rodna segregacija izgleda sumnjivo, jer se primjenjuju sva pravila korištenja i mjere opreza, minoksidil će u oba slučaja djelovati samo na mjestu uporabe.

Druga stvar je faktor učinkovitosti koji ovisi o koncentraciji, ovdje je preporuka sasvim razumna. Stoga, ako odaberete koji je Aleran bolji, započnite s dva posto, a ako nakon 3 mjeseca učinak nije vidljiv, onda idite na 5%.

Razlika između hrvatskog Generolona i Alerane u naivnom pristupu potrošaču, tako da kažem. Ne nudi upitne šampone i serume za rast kose, ali se prodaje samo u obliku sprejeva koji sadrže minekidil. Volumen bočica i raspoloživih koncentracija je točno onaj ruskog natjecatelja (60 ml 2% ili 5%), pa čak i sastav pomoćnih tvari podudara. Mala je prednost samo u cijenu i mogućnost kupnje paketa od 3 boce, što će koštati nešto više isplativo nego jedno po jedno.

Razlika u cijeni tečaja

Bez obzira na postotak minoksidila u sastavu analoga, jedna bi boca trebala biti dovoljna mjesec dana kada se pravilno primijeni - 1 ml 2 puta dnevno. Jedan mililitar odgovara oko 7 klikova na prskalicu. Oba proizvođača izjavljuju da se učinak može primjetiti ne prije četvrtog mjeseca, a cijeli tečaj može trajati godinu dana. Stoga izračunavamo koliko će koštati približno šest mjeseci liječenja (6 boca).

Najučinkovitiji lijek za kosu u žena? I Aleran je učinkovit? Ili možda Regein ili Evkapil?

Kosa nakon što raste upravo kao luda. Obnovljena čak iu područjima fokalne alopecije. Ova maska ​​ima mnogo varijacija.
Dajemo najjednostavnije za čestu uporabu.

* 1 žlica farmaceutske tinkture kapsicuma ("paprika vodka")
* 1 žlica pregrijana ricinusovog ulja
* 1 žlica od bilo kakvog balsam kose.

Oprez! Glavno je čuvati papriku u očima.

Nanesite masku ispod polietilena pamučnim obrisom samo na dijelovima, bez trljanja
Maska uzrokuje jak protok krvi u kožu, njeguje folikule kose.

Maska se može obaviti 2-3 puta tjedno kako bi se brzo razvila kosa.
Za sprječavanje gubitka kose 1 puta tjedno. Ako se ne gori, onda ili tinkturirati
istekao ili treba razrijediti samo vodom s tinkturom u omjeru 1: 1.
Kako bi se ojačao pakao je razrijeđen u omjeru 1: 5 (paprika vodka: voda).
Ali po prvi put je bolje samo staviti farmaceutsku tinkturu, bez razrjeđivanja.

Detaljan pregled Regein proizvoda za kosu i kakve su recenzije dostupne.

Od sadašnjeg obilje anti-baldness lijekova, jedan se najčešće preporučuje od strane liječnika. To je priprema kose iz pod-farmaceutske skupine (djelomično lijek i kozmetički proizvodi) koji se zove Regein (Regaine, Regain ili Rogaine, Rogain). Njegova visoka učinkovitost dokazuju brojne studije i recenzije onih pravih ljudi kojima je doista pomoglo.

Što je to, koji je njegov mehanizam djelovanja, kada se koristi i kakvu vrstu povratne informacije ljudi pišu o tome? Mi ćemo razumjeti ova pitanja u redu.

Lijek Regeyn utječe na kompleks kose, eliminirajući neke uzroke gubitka kose.

Pozadina na tržištu

Rogaine proizvodi poznati brandovi JohnsonJohnson i Pfizer. Aktivna osnova sastava je minoksidil. Ovaj vazodilatator i antihipertenzivna ne-hormonska tvar izvorno su korišteni za liječenje hipertenzije.

Učinkovitost u području trhologije pokazala se neočekivano. U studiji na zahtjev tvrtke Upjohn Charles A. Chidsey (doktor medicine sa Sveučilišta u Coloradu) našao sam nuspojava minoxidil u obliku intenzivnog rasta kose u ljudi koji ga uzimaju.

Nakon ovog znanstvenika i sugerirao da lijekovi stvoreni na temelju nje, mogu se koristiti izvana u borbi protiv alopecija. Zatim, Regein je izumio.

I tijekom velikog pokusa, pozitivni rezultati liječenja s ovim lijekom preko 1800 pacijenata koji pate od ćelavosti potvrđeni su ovim pretpostavkama. U travnju 1986. godine, plodovi istraživanja objavljeni su. Do danas nije pronađena nova supstanca koja ima pozitivan učinak na rast kose.

Sastav i analozi

Slično kao i učinci s Reginom
lijekovi.

U regainu, minoksidil se nalazi u različitim koncentracijama. Njegova stopa ovisi o obliku otpuštanja i odredišta. Dakle, 2% lijeka obično se preporučuje za žene, a 5% za muškarce ili ljude s visokom masnoćom epidermisa na glavi i s naprednim fazama ćelavosti.

Pored glavnog aktivnog sastojka, Regeinov proizvod za kosu sastoji se od pomoćnih elemenata:

 • destilirana voda;
 • etanol;
 • propilen glikol (samo u losionu).

Suvremeni kolege ovog dermatropskog lijeka na aktivnoj tvari uključeni u pripravak su:

 • Alopexy (Alopexy);
 • Minoksidil (minoksidil);
 • Kosilon (Kosilon);
 • Revasil (Revasil);
 • Generolon (Generolon);
 • Savršeno rješenje kose;
 • Alerana (Alerana).

To znači da mnogi slični proizvodi proizvode različite tvrtke. Međutim, lijek za gubitak kose Regein pokazao je prvu dokazanu kliničku učinkovitost na svijetu i do danas je i dalje naširoko koristi u liječenju ćelavosti, kao i za rast brade. Ali, trebali biste znati da se svi oblici alopecije ne mogu posuditi.

NAPOMENA! Ovaj alat je registriran od strane Ministarstva zdravstva Ruske Federacije 23.05.96. Registracijski broj: P-8-242 broj 007196.

svjedočenje

Faze ćelavosti s androgenetskom alopecijom kod žena.

Regein je lijek za gubitak kose, koji je uglavnom propisan za kompleksnu ćelavost kod muškaraca, kada je poremećena određena hormonska ravnoteža u tijelu. Takva alopecija je podijeljena u dvije podvrste faktora pojavljivanja:

 1. Androgenetski - razvija zbog nasljedne predispozicije.
 2. Androgenski stečeni oblik.

U oba tipa, patogeneza je zbog povećane osjetljivosti pojedinih folikula na hormon izveden iz slobodnog testosterona, dihidrotestosterona. Sa svojim višakom, pada u žarulje, ovaj androgen razbija proizvodnju proteina u njima.

Kao rezultat toga, folikuli su minijaturirani (smanjeni u veličini), a zatim atrofija i prestati obavljati svoje funkcije. U početku, kosa postaje mekša i sofisticirana, a zatim prestane sve više rasti.

Kod drugih vrsta alopecije (simptomatska, žarišna difuzna zbog stresa, anemije i tako dalje), ovaj lijek možda neće dati rezultat. Stoga, u takvim slučajevima Regein se ponekad propisuje samo kao pomoćni stimulativni lijek za rast kose. I samo u vezi s glavnim lijekovima i mjerama za uklanjanje glavnih uzroka bolesti.

Samo trikolog nakon pregleda može ih odrediti i napraviti točnu dijagnozu. No, za brojne znakove možemo pretpostaviti prisutnost alopecije mužjaka i samostalno:

 1. Razdvajanje kliničke slike prema spolu. Muškarci počinju ići ćelav od parijetalnih i vremenskih područja - M-oblika i žena - od sredine sredine.
 2. Baldness u ranoj dobi. Kod žena, simptomi su češći od 20 godina, a kod muškaraca ranije - nakon 18 godina.
 3. Postupno trajanje bolesti. Proces degeneracije folikula je spor, stoga se težina simptoma povećava. Prvo, kosa počinje gubiti debljinu. Paralelno sa njihovim stanjivanjem dolazi do poremećaja proizvodnje bojanja melanina, zbog čega šipke postaju gotovo prozirne. Tada se pad zbiva sve intenzivnije, a kao posljedica toga nastaje ćelav prostor velike površine.

Faze androgena alopecije kod muškaraca.

Ako vrijeme ne započne liječenje androgenske i androgenske alopecije, proces postaje nepovratan. I pjena ili sprej Regein za kosu u ovom slučaju neće pomoći. Rješenje ovog problema će samo presaditi kose.

Mehanizam utjecaja

Supstanca minoksidil prodire kroz pore kože u folikula, a potom potiskuje patološku sintezu dihidrotestosterona (DGT-5 alfa), koja nastaje uslijed djelovanja enzima 5 alfa reduktaze na testosteron. To jest, Regein učinkovito neutralizira ovaj hormon štetan za kosu, čime se spušta višak razine u žarulje.

Učinak liječenja kose s Regeinom nakon 8 mjeseci kod muškarca.

Uz opisani učinak, ovaj proizvod djeluje i na nekoliko drugih područja:

 • Povećava protok krvi u folikulima i pomaže da ih zasititi kisikom;
 • ometa patološku atrofiju i nerazvijenost žarulja;
 • stimulira tranziciju folikula od dormancije do faze rasta;
 • povećava trajanje faze rasta.

Sve to zajedno doprinosi regeneraciji, jačanju i zaustavljanju gubitka kose. Učinkovitost liječenja Regeinom ili njegovim analogom ovisi o aktivnosti ovog tipa enzima u tijelu. Što su dulje bile razvijene, više je šteta nastala žaruljama.

Jer najbrže i bolje Regeyn djeluje u ranim fazama ćelavosti muških uzoraka. Tijekom istraživanja otkriveno je da u prosjeku novi elementi počnu rasti nakon 4-6 mjeseci.

No, u vrijeme početka rasta, Regein se ne može otkazati. Alat se mora nastaviti primjenjivati ​​dnevno tijekom jedne godine kako bi se povećao broj novih dlačica i podržao taj proces.

Fotografija rezultata korištenja droge od djevojke Regein nakon 1 godine.

U 50% ljudi, nakon 12 mjeseci korištenja Regaina, ćelavost flastera počela je djelomično preplivati ​​ili potpuno nestati. Regineova učinkovitost je poboljšana ako se koristi u složenoj terapiji protiv ćelavosti androgenog tipa.

Na primjer, uz to, vitamini, spironolakton, cimetidin, kao i razni zdravstveni tretmani za kosu propisani su oralno (oralno). Ali režim liječenja treba izabrati isključivo trichologist, jer svaka osoba ima pojedinačne karakteristike organizma, a samo-liječenje može pogoršati situaciju.

UPOZORENJE! Regeinu se zabranjuje disanje, gutanje i primjenu na druga područja tijela, osim na koži. Ako proizvod slučajno uđe u oči ili na druga mjesta, uključujući lice, odmah temeljito isprati vodom.

Oblici otpuštanja

Ovaj lijek dostupan je u različitim varijantama. To pomaže Reagainu da optimalno odabere za svaki pojedini slučaj.

Losion 2% žene Rogaine

Rogaine 2% u obliku losiona.

Alat u ovom formatu predstavlja 2% -tno rješenje. Sadrži 20 mg minoksidila. Zbog minimalne koncentracije aktivne tvari, takve kose za žene za koje početno ili srednje stadij baldness savršeno uklapa. Muškarci 2% losion mogu se koristiti samo za primarne oblike alopecije.

U ovom obliku, lijek se prodaje u spremnicima od 60 ml u obliku spreja. Svaki od njih dizajniran je za 30 dana korištenja. Cijena je oko 4500 rubalja po pakiranju s 3 boce.

Komplet, uz bočicu s otopinom, za praktičnost uključuje 3 mlaznice:

 • aplikator za trljanje;
 • pištolj za prskanje;
 • izduženi prskalica.

Postoje recenzije žena oko 2% regein losion za kosu da je njegova uporaba uzrokovala ih više nuspojave u obliku irritations nego pjena. Očigledno, to je zbog nekih pojedinačnih značajki osjetljivosti dodatnih komponenti ovog lijeka, budući da aktivna baza sastava drugog oblika oslobađanja još uvijek je isti minoksidil.

Losion 5% veću čvrstoću

Dodatna snaga Rogaine je samo za muškarce.

Koncentracija minoksidila u ovom lijeku iznosi 50 mg. To, za razliku od varijante od 2%, je snažniji spoj, što daje vidljive rezultate u relativno kratkom vremenu.

Dostupno za 5% Regein za recenzije dlake muškaraca govori o njegovoj učinkovitosti u prvim mjesecima uporabe. Za žene, ovaj lijek je zabranjen, jer je njihova koža na glavi više osjetljiva i osjetljiva.

Poput losiona u koncentraciji od 2%, ovaj sprej ima 3 mlaznice u kompletu i dostupan je u spremnicima s volumenom od 60 ml. Moguće je kupiti Regein za kosu od 5% u pakiranju koji traje 3 mjeseca za 4300-4500 rubalja.

VAŽNO! Losioni od 2% i 5% zbog sadržaja propilen glikola nisu tako brzo apsorbirani u kožu glave i čine brave ljepljivima. Ova komponenta može prouzročiti kontaktni dermatitis s produljenom uporabom.

Pjena 5%

Rogaine u obliku 5% pjene.

Ovaj oblik oslobađanja sadrži 50 mg minoksidila i dostupan je u 2 verzije. Muška Rogaine pjena je za muškarce i ženska Rogaine pjena je za žene. Za razliku od losiona, pjena ne sadrži propilen glikol, tako da ne ostavlja tragove kada se koristi i ne slijepi niti.

Ovaj oblik lijeka je relativno moćan. Dostupan u bocama s prikladnim dispenzerom. Volumen jednog spremnika iznosi 60 ml.

Muška inačica trebala bi se koristiti 2 puta dnevno, a žena - 1 put. Stoga je 1 spremnik dovoljno za uporabu od 1 ili 2 mjeseca. Reginaova cijena za kosu u pjenastom obliku je oko 1800-2300 rubalja za 1 komad kapaciteta.

Kontraindikacije i nuspojave

Reagain nije prikladan za sve ljude. Minoksidil ulazi u sistemsku cirkulaciju i izlučuje se u ljudskom mlijeku. Stoga se alat ne može koristiti tijekom trudnoće i laktacije.

Ima dobne granice - do 18 i nakon 65 godina. Također Regein je kontraindiciran u:

 • zatajenja bubrega i drugih teških bolesti bubrega;
 • vidljiva oštećenja kože glave;
 • kardiovaskularne bolesti;
 • tumori;
 • alergijska reakcija na komponente.

Mnogi ljudi koji su već koristili Regein prijavili su nuspojavu u obliku još većeg gubitka kose. U prva 2-3 tjedna korištenja, doista, povećava se taj fenomen.

Da je to moguće, napisano je u uputama. A ako nastavite primjenjivati, sve bi se trebalo uskoro zaustaviti.

U postupku liječenja vlasi Regina mogu se pojaviti i druge štetne reakcije:

 • kontaktni dermatitis i svrbež na mjestu primjene;
 • seborrhea i suhe kože glave;
 • osip na koži i crvenilo;
 • kvarovi u krvnom tlaku;
 • lokalni i opći edem;
 • kratkoća daha;
 • vrtoglavica;
 • aritmija.

Pojava gore navedenog često je posljedica izbora neodgovarajuće koncentracije lijeka. Ali i razlog takvih reakcija može biti i zloupotreba i individualna netrpeljivost.

Upute za uporabu

Pjena za pakiranje Regeyn s 3 aerosola.

Ovisno o obliku otpuštanja lijeka Regein za kosu, uputa podrazumijeva različita pravila primjene. Ako se koristi losion, a zatim za primjenu potrebne doze morate pritisnuti prskalicu 6 puta. Ako se koristi pjena, kapa treba biti usmjerena - pola je 1 ml. Maksimalna doza proizvoda je 1 ml dnevno za žene i 2 ml za muškarce.

VAŽNO! Regine treba tretirati ne samo baldness, nego i područja koja se nalaze u blizini svojih granica. To je neophodno kako bi se spriječilo širenje ćelavosti koja je neizbježna s ovom vrstom alopecije. Prvo, alat se primjenjuje na područje sa stanjivim dlačicama, a zatim se raspoređuje dalje od granica (1-2 cm).

Fotografije mlaznica za losion.

Mlaznica i metoda nanošenja losiona odabiru se prema veličini problematičnog područja:

 1. Spray Gun - za liječenje velikih ćelavih mrlja. Prvo uklonite poklopac i kapicu, a zatim je raspršivač čvrsto pričvršćen na bočicu. Dalje, njegov kraj usmjeren je na sredinu željenog područja, a zatim se pritisne ventil. Primijenjeni sastav ravnomjerno je raspoređen na koži prstima. Nakon toga temeljito oprati ruke.
 2. Prošireni prskalica - za male polesivshy stranice. Instalirajte potrebu za raspršivanjem na gornji način. Zatim je pričvršćena izdužena mlaznica za rukav. Primjena lijeka je obavezna kao što je opisano u prethodnom odlomku.
 3. Uređaj za malu ćelavost. Nakon uklanjanja poklopca i poklopca čvrsto zatvorite aplikator. Zatim je bočica obrnuto okomito i na njoj se vrši prešanje, tako da otopina u željenoj količini protječe u komoru mlaznice. Razina sredstava istodobno mora doseći crnu oznaku. Zatim, koristeći mlaznicu, potrebna područja glave se masirati sve dok se komora potpuno ne isprazni. Nakon primjene boce morate zapamtiti da zatvorite vanjsku kapu.

POZOR! U posljednjim izdanim paketima može postojati i mlaznica u obliku velike pipete. Uzima lijek u pravu dozu i kaplje se na problematična područja, nakon čega je rješenje ravnomjerno raspoređeno ručno.

Aerosol s pjenom je mnogo lakši za korištenje nego bocu losiona. Prije primjene sastava potrebno je podijeliti površine ćelavosti u nekoliko dijelova. Tada biste trebali stisnuti pjenu Rehein na dlanu, ne prekoračavajući dozu i staviti je na željeno područje.

Korak-po-korak proces primjene Regein pjene.

Prije potpunog sušenja pjene morat će čekati najviše pola sata. Losion se osuši za oko 5-6 sati. Tek nakon tog vremena može se isprati šamponom, u skladu s vrstom kose. Tijekom tog vremena, žarulje će imati vremena za potopiti aktivni sastojak.

SAVJET! Mnogi su zainteresirani za pitanje, je li moguće primijeniti Regein na mokru kosu? Odgovor je ne. Šamponiranje vaše kose prije korištenja lijeka je dopušteno, ali nakon toga morate temeljito sušiti.

Recenzije

Počeo sam prerasti prerano prerano - od 30 godina. Osim toga, imam vrlo osjetljivu kožu. Liječnik je napisao Regein u obliku 5% losiona. Ali nakon mjesec dana korištenja, koža je počela malo svrbe. Zatim je trichologist savjetovao da idu na pjenu istog branda. Dobri rezultati pojavili su se nakon 6 mjeseci liječenja. Neke ćelave mrlje više nisu vidljive, a više nema svrbeža.

Nakon prvog rođenja (u dobi od 27 godina), primijetila je da je srednji odjeljak postao vrlo rijedak. Bio sam uzrujan i odlučio sam odmah djelovati. Prošao je istraživanje i ustanovio da imam nasljednu androgensku alopeciju. Liječnik je propisao žensku Rogaine. Nakon završetka dojenja odmah je kupio lijek. Nakon 8 mjeseci korištenja, zaboravio sam na moj problem. Sada mogu napraviti bilo kakvu frizuru, bez ogrebotine dijela da sakrijem kvar.

Napokon

Nakon čitanja članka preporučujemo pregledavanje videozapisa koji opisuje neke od nijansi upotrebe značajke Regain. I drugi će čitatelji zainteresirati da znaju vaše mišljenje o ovom pitanju. Možete ga ostaviti u komentarima.Sljedeći Članak
Siva boja kose, tko je to i kako bojiti? 5 najboljih boja