Hair Forum.com


liječenje gubitka kose

  • Popis foruma
  • Promjena veličine fonta
  • Pitanja
  • galerija
  • registracija
  • ulaz

Izvukao je kosu tijekom borbe

Izvukao je kosu tijekom borbe

hair_2013 28. svibnja, 21:05

Plz mi reci što da radim, izvadili su kosu... Susjedi su se cijela noći hvalili, dva puta nazvali policiju, treći put kad je ustala i dobio sam (((

izvukao komad dlake, ostavio kosu na češlju ((otišao sam u salon istoga dana, nigdje se nisu našli ćelavci, rekli su mi da je moja kosa mogla slomiti. U posljednjih 1,5 nisam se naslikao. tako da su mali

Kupio sam 2 ampule nečega tamo s svilom, trljanjem u 1 svaki dan. Bilo je prije 2 dana.

Pijem aevit 3 puta dnevno. Kosa ne pada poput (pah-pah), ali vrh glave boli, a ne samo vrhu glave. ((Ali, bojim se posljedica

Što savjetuje piti? Je li vrijeme da odeš do liječnika?

Re: povukla kosu tijekom borbe

hair_2013 28. svibnja 2013, 10:34

Odrastao je rasturati kosu odrastao?

Odrastao je rasturati kosu odrastao?

Teoretski, prvi odgovor je točno rekao, žensku kosu je obrijana i rastrgana, ali još uvijek rastu. Možda se čini da nisu. Dogodilo se da na jednoj strani glave ima više dlaka nego na drugoj, a tu je i istrijebljena. Bilo je tako neugodna stvar kada je pala kosa pa je bilo ćelavog mjesta, a zatim je kosa ponovno rasla. Neočekivano ruža. Bilo je ćelavog mjesta i bez ćelavog mjesta.

Znaš, dat ću vam jednostavan primjer s rastrganom kosom - ovo je vosak. Nakon svakog postupka, izgleda da je kosa uklonjena iz korijena, tj. Izvučena. No, u međuvremenu, neko vrijeme prolazi i oni rastu. Budući da korijeni luk ostaju netaknuti. Naime, kosa bi trebala rasti ako su rastrgani bez rastrganih rana i uklanjanja kože.

No postoje suprotni primjeri. Na primjer, moj muž je ostavio prazan prostor na stražnjoj strani glave, iako je kosa i nije se izvukao, a oni uopće nisu trpjeli. Samo je ležao 24 sata u jedinici intenzivne njege umjetne ventilacije, a dok je glava ležala, bilo je prazno mjesto bez dlačica na mjestu kontakta s ležaljkama. Stoga čak i živčani šok može utjecati na rast i obnovu kose.

Znati prirodu štete u to vrijeme. Kako se izvaditi? Je li rana bila krvarena? Vrlo je teško napuniti žarulju za kosu, ali je moguće oštetiti, a potrebno je dugo vremena da se oporavi, što je pola godine. da vam ponuditi dokazane recepte za obnavljanje kose, pa čak i bolesnici koji su ih nakon kemoterapije koristili, a kosa je obnovljena.

Ovako izgleda žarulja za kosu. Prilično je duboka, i teško je bilo moguće potpuno izvaditi, ali je bilo jako oštećeno.

Uzmite 3 žlice ulja (maslina ili lanenog sjemena) i žlicu mda. Izmiješajte i stavite na vatru čim kuhate, isključite i stavite mješavinu koja se ohladi na sobnu temperaturu na oštećenom mjestu.Uzvrstite glavu od bilo čega (uklanjajte ručnik) obrišite kosu s filmom ili kapicom za tuširanje, trajanje postupka je 15 - 20 minuta, a zatim operite glavu uobičajenim sredstvima, a kada operete glavu, uvijek pržite travu za ispiranje, stavite u staklo, a zatim razrijedite u 3 litre i isperite. Yata, kamilica, mamac sjemenke, korijen čička i kalam (posljednja dva su osobito dobra), mogu se sakupljati ili kupiti u ljekarnama, dobro se miješati s tim biljem kada se kuha, Vrlo učinkovita, ali ne ograničena na jedan ili dva postupka, najmanje 7, bolji 10. I povremeno ih ponovite, barem jednom svaka dva mjeseca, a vratit ćete ozlijeđeni dio kose.

Ali ako u bliskoj budućnosti nema poboljšanja, posavjetujte se s liječnikom trichologa. To je specijalist za kosu.

Razvijajte se ne brinite. Osim ako, naravno, niste suzili kosu zajedno s vašom kožom, kako su Indijanci skinuli kožu glave. Onda ne. Ali, kako vas razumijem, vaša je koža puna. Samo pričekajte i kosa raste. U početku, kao beba, pa će sve biti u redu.

Širi ako je mjesto gdje suza nije bila snažna mehanička, kemijska ili termička djelovanja koja bi mogla dovesti do oštećenja žarulja (jakih opeklina, dubokih abrazija, skidanja kože)

Što učiniti ako kosa pada u čvorovima: kako riješiti problem ovisno o uzroku

Ako kosa pada ne više od 100 komada dnevno, to se smatra normalnim. Taj se proces objašnjava činjenicom da je život svake dlake otprilike 5 godina, a nakon toga je zamijenjen novim, obično u roku od nekoliko mjeseci.

Međutim, kada osoba svakodnevno počinje primjećivati ​​češljanje komadića na četkici, to se već smatra ozbiljnim odstupanjem od norme, a ova patologija može čak dovesti do potpune ćelavosti. Pa kakve mjere treba poduzeti ako se kosa ispadne u čupercima?

Ako četka ostane komadiće, kao na fotografiji, onda je taj fenomen patologija.

Ne postoji određena uputa od takve bolesti, jer može postojati mnogo razloga. Izbor mjera za vraćanje zdravlja vlasišta ovisit će o njima.

Obratite pažnju!
Mnogi će također biti zainteresirani za što učiniti - ako se kosa izvadi?
Nema ni jednoznačnog rješenja za ovo pitanje, jer rezultat ovisi ne samo o poduzetim mjerama, nego io obilježjima ljudskog tijela.

Uzroci ćelavosti i što treba učiniti u svakom slučaju

Često, kako bi se niti zaustavili ispadanje, dovoljno je promijeniti ispravni deterdžent. Ali ako to ne pomogne, onda je vrijedno tražiti probleme u drugom smjeru.

Odrastao je rasturati kosu odrastao?

U tučnjavi, na vrhu je izvlačena kosa kose i dijeljenje, prošlo je 4 mjeseca, kosa nije rasla. Kako mislite da odrastaš?

Znati prirodu štete u to vrijeme. Kako se izvaditi? Je li rana bila krvarena? Vrlo je teško napuniti žarulju za kosu, ali je moguće oštetiti, a potrebno je dugo vremena da se oporavi, što je pola godine. da vam ponuditi dokazane recepte za obnavljanje kose, pa čak i bolesnici koji su ih nakon kemoterapije koristili, a kosa je obnovljena.

Ovako izgleda žarulja za kosu, prilično je duboka i teško se mogla potpuno izvaditi, ali je teško oštećena.

Uzmite 3 žlice ulja (maslina ili lanenog sjemena) i žlicu meda, izmiješajte i stavite na vatru čim kuhate, isključite smjesu koja je ohlađena na sobnu temperaturu i nanesite na oštećeno mjesto, stegnite glavu (ručnik za kupanje) obrišite kosu s filmom ili kapicom za tuširanje, trajanje postupka je 15 - 20 minuta, a zatim operite glavu uobičajenim sredstvima, a kada operete glavu, uvijek pržite travu za ispiranje, stavite u staklo, a zatim razrijedite u 3 litre i isperite. (dvije posljednje su posebno dobre), mogu se sakupljati ili kupiti u ljekarnama, dobro se miješati s tim biljem kada se kuha, a vrlo je učinkovita, ali ne ograničena na jedan ili dva postupka, najmanje 7, bolji 10. I povremeno ih ponovite, barem jednom svaka dva mjeseca, a vratit ćete ozlijeđeni dio kose.

Ali ako u bliskoj budućnosti nema poboljšanja, posavjetujte se s liječnikom trichologa. To je specijalist za kosu.

Ako si izvukao kosu, što da radim

Oni rastu, samo morati čekati. Možete pretpostaviti da je stres kose) I doista, vaš stres također utječe na njih.

Jednom sam imao najboljeg prijatelja koji je izbacivao hrpu kose - kad su se borili za zabavu. Ali ona me je srušila na vrh glave. Isprva nisu rasti, a potom su rasli u smiješni jež.

Ali ako ste jako zabrinuti - posavjetujte se s liječnikom. Što se tiče konjskog šampona, ne znam. možda je lakše isprobati ljudske maske i balske?

Ovdje na forumu postoji tema o maskaru senfa, koju činim:

Ova maska ​​ubrzava rast dlake, jača ih, daje veću volumen i gustoću, rješava problem masne kose. Preporuča se napraviti masku s tečajom od 1 do 2 mjeseca s različitom učestalošću za različite vrste kose. Za vrlo masnu kosu 1 put u 5 dana, normalno 1 put tjedno, za suhu kosu 1 puta u 10 dana.
Masku treba nanijeti na dijelove na korijenu kose. Prije nanošenja maske, savjeti (kako bi se izbjeglo isušivanje) trebaju biti podmazani grijanim kozmetičkim uljem. Sljedeća faza: objesiti glavu s celofan filmom, vezati frotirni ručnik na vrhu. Maska mora biti najmanje 15 minuta, ali ne duže od 1 sat, a zatim isprati masku toplom vodom i prati kosu šamponom. Maska savršeno priprema vlasište za daljnju primjenu maski za aktivaciju završnog rasta.
sastojci:
- senfni prah (2 žlice)
- granulirani šećer (2 žličice)
- žumance (1 kom.)
- kozmetičko ulje (2 žlice)
- tople vode
Metoda pripreme:
Izmiješati u ne-metalnim posuđem sve sastojke osim vode. Umiješajte u vrućoj vodi da biste dobili homogenu mješavinu, konzistenciju debele kiselog vrhnja.
Ja sam nedavno počeo to učiniti masochka - 2 puta već učinio za 2 tjedna.. kažu, prvo spasiti svoju kosu, akumulirati hranjivim tvarima, a zatim početi rasti oštro. Ja čekam i pijem pivo kvasac evisent uz put))
djevojke pokušavaju - i dajmo podijeliti povratne informacije..
prema pregledima onih koji su mjesecima do 3 cm. i kosa postaje gušća.

Također to učinim s kefirom, kefir također utječe na rast kose i jačanje vrlo dobro:

Uzmite 1 žlicu suhe gorušice, 1-2 žumanjka, 1 šalicu jogurta. Izmiješati sve i nanesite na glavu, zamotajte u vrućini, isprati u sat vremena. Učiniti jednom tjedno, tijekom mjeseca.

Što učiniti ako se razbije kosa?

Ako je rastrgana kosa rastrgana i na ćelavoj površini oblikovana kovanica od dvije rublje, što treba učiniti da se obnovi kosa? Možda ćete savjetovati bilo kakve lijekove ili trebate imati transplantaciju kose?

Ne morate se brinuti. U takvim slučajevima, kosa raste sama bez ikakve dodatne stimulacije, jer područje matičnih stanica iz koje raste nova kosa nije oštećen. Samo pričekajte neko vrijeme. Ako ste zabrinuti za estetsku stranu, napravite model frizure koji će pokriti ovaj nedostatak.

Prijavite se za besplatno savjetovanje tricholog by telefonski:

Odrastao je rasturati kosu odrastao?

U tučnjavi, na vrhu je izvlačena kosa kose i dijeljenje, prošlo je 4 mjeseca, kosa nije rasla. Kako mislite da odrastaš?

Znati prirodu štete u to vrijeme. Kako se izvaditi? Je li rana bila krvarena? Vrlo je teško napuniti žarulju za kosu, ali je moguće oštetiti, a potrebno je dugo vremena da se oporavi, što je pola godine. da vam ponuditi dokazane recepte za obnavljanje kose, pa čak i bolesnici koji su ih nakon kemoterapije koristili, a kosa je obnovljena. Ovako izgleda žarulja za kosu, prilično je duboka i teško se mogla potpuno izvaditi, ali je teško oštećena. Uzmite 3 žlice ulja (maslina ili lanenog sjemena) i žlicu meda, izmiješajte i stavite na vatru čim kuhate, isključite smjesu koja je ohlađena na sobnu temperaturu i nanesite na oštećeno mjesto, stegnite glavu (ručnik za kupanje) obrišite kosu s filmom ili kapicom za tuširanje, trajanje postupka je 15 - 20 minuta, a zatim operite glavu uobičajenim sredstvima, a kada operete glavu, uvijek pržite travu za ispiranje, stavite u staklo, a zatim razrijedite u 3 litre i isperite. (dvije posljednje su posebno dobre), mogu se sakupljati ili kupiti u ljekarnama, dobro se miješati s tim biljem kada se kuha, a vrlo je učinkovita, ali ne ograničena na jedan ili dva postupka, najmanje 7, bolji 10. I povremeno ih ponovite, barem jednom svaka dva mjeseca, a vratit ćete ozlijeđeni dio kose. Ali ako u bliskoj budućnosti nema poboljšanja, posavjetujte se s liječnikom trichologa. To je specijalist za kosu.

Ako je istovremeno koža razbijena, tj. ožiljci, ožiljci, a zatim na ovom mjestu presađivanje vjerojatno će biti potrebno, jer vrlo često kosa ne raste na ožiljcima. Ako je sve normalno, odrastajte tamo gdje će ići. Žene čupaju obrve, rastu kosu na nogama s korijenom, a postupak se traži ponovo i ponovo. Činjenica je da se novi folikuli kose rađaju i nove vlasi pojavljuju. Da, i svaki dan mi daju puno kose iz glave (trebam pojasniti broj, jer se ne sjećam točno). Ovo je prirodna obnova kose. Dakle, na poderanom mjestu. Prvo će se pojaviti vlasi poput pljuska, zatim će se jačati, a nakon frizura će postati tvrda kosa.

KONZULTACIJE TRICHOLOG

Izgubio je kosu - što da radim?

.Uklonjena je kosa kose, koža je ravna i bez crvenila. Postoji vrlo rijetka i rijetka kosa. Je li njihov rast moguće na cijeloj površini? Ne znam s korijenom ili ne. Što učiniti Odgovorite na razmještene. Hvala ti.

Dobar dan, Maria! Ako se kosa izvadi bez skalpera, ona će rasti i stvarati će se novi korijeni, što se događa s redovitim fiziološkim promjenama kose. Preventivno, kako biste povećali rast kose, možete koristiti specijalizirane suvremene alate kao što je booster od DS laboratorija - Spectral F 7 losion.

Što učiniti ako se razbije kosa?

Ako je rastrgana kosa rastrgana i na ćelavoj površini oblikovana kovanica od dvije rublje, što treba učiniti da se obnovi kosa? Možda ćete savjetovati bilo kakve lijekove ili trebate imati transplantaciju kose?

Ne morate se brinuti. U takvim slučajevima, kosa raste sama bez ikakve dodatne stimulacije, jer područje matičnih stanica iz koje raste nova kosa nije oštećen. Samo pričekajte neko vrijeme. Ako ste zabrinuti za estetsku stranu, napravite model frizure koji će pokriti ovaj nedostatak.

Prijavite se za besplatno savjetovanje tricholog by telefonski:

Zagrijano lice i izvukla kosu koja je kazna

Gost 0 - 2012-01-29 - 10:17 Dobar dan! Trebam pomoć na jednom pitanju. Hvala unaprijed! Večeras smo se vraćali kući u taksi, imali smo situaciju u sukobu s malim meznakomoyom zbog njezine neodgovarajuće i alkoholne opijenosti, zgrabila me u automobilu i izvadila veliki pramen kose, također me je udarila nekoliko puta u glavu, nije bilo bumps, ali mjesto je upaljeno. Pokušao sam se obraniti koliko sam mogao, a ne znam kakve ozljede može nanijeti. Imam 2 svjedoka koji mogu potvrditi činjenicu da me je prvi pitala, a nisam je uvrijedila, ali imamo samo kontroverzne podignute glasove. Djevojka je jednostavno lud i očito s mentalnim poremećajima zbog teškog djetinjstva. Postoji i treći svjedok, ali to je njezin dečko (poznati su za mjesec dana), kao što sam to shvatio, mora također potvrditi da me je napala, jer

Odrastao je rasturati kosu odrastao?

Treći 20. - 29.01.2012 - 18:03 20-redken plavo zlo, sve se može dogoditi)))) Gost 21 - 29.01.2012 - 18:08 djevojka nije kriv! Vidim situaciju: dvije pijane djevojke idu u auto i počnu svađati, dok je tvrtka vozila u automobilu, ljudi su razgovarali i nisu mogli čuti jedni druge, tako da je prva djevojčica pružila ruku na glavu druge djevojke kako bi bolje šapnula u njezinu uhu. Ali onda se druga djevojka ponaša neadekvatno, počela vrištati i pokušati skočiti iz auta! prva je djevojčica bila prestrašena i stisnula šake, odjednom će je napasti! a budući da je dečko druge djevojke počeo je izvlačiti iz auta, ne znajući da prva djevojka nesvjesno drži kosu druge djevojčice u njezinim rukama, onda je ostala još nekoliko nijansi s preplašenom djevojkom u automobilu :) Gost 22 - 01.29.2012 - 18:09 gotovo plavuša - ja o teškom djetinjstvu napravio sam zaključak razgovora, koji smo započeli putovanje.

Ako rastrgate kosu

Što prijeti?

Nažalost, u nekim slučajevima, jednostavna ogrebotina može zahtijevati medicinsku intervenciju - ali o ovome dolje govorimo. Kako liječiti ogrebotine od mačke? Masti i lijekovi Za vlasnika vašeg voljenog ljubimca, ova ozljeda gotovo je zajamčena. Ima li administrativna odgovornost za premlaćivanje i kako privući počinitelja za tjelesnu ozljedu? U članku ćemo razmotriti za koje se premlaćuje jedino administrativna odgovornost, tko ima pravo dodijeliti stupanj kažnjavanja i utvrditi uvjete, kao i višekratnu odgovornost za premlaćivanje.
Za koje je premlaćivanje samo imputirana administrativna odgovornost? To jest - to je premlaćivanje, isključujući kaznenu prirodu zločina. Ovdje se kazneno pravo zamjenjuje administrativnom kaznom ("upravnom"), s naglaskom na odredbe članka 6..

Što će biti odgovornost za borbu za grebanje lica

AGR Moderator 14 - 29.01.2012 - 16:59 To jest, niti si vozio taksijem, ili je ovaj tip taksi vozač. To jest, već ste rekli laži u sitnicama. Inače, savjet koji vam je dao je ispravan. Potrebno je ukloniti premlaćivanja i, ovisno o ozbiljnosti štete zdravlju, otići u policiju (iako bi to trebalo biti učinjeno odmah) ili sa izjavom pravosuđu mira.

Morate odlučiti što biste joj htjeli dovesti do kaznenopravne odgovornosti ili da biste povratili štetu? Gost 15 - 2012-01-29 - 17:25 Čekaj, što znači da nisam rekla istinu, rekla sam da vozimo u dva para, na zabavi, taksist je potpuni stranac, doveo nas je kući. Samo je sjedila pokraj mene. i počeo histeriju nakon što sam joj rekao kad je raspravljala o jednom pitanju - "vrlo je loše da niste imali oca".

Supruga kolege

Međutim, u nazočnosti dovoljno raznih igara. svjedočanstvo, sasvim je moguće ubaciti napadača huligana (uvjet, ako bez biografije) i naknadu troškova liječenja (peni, obično). Pa, vrijedno je čekati protutužbu za kompenzaciju sa svoje strane, ukratko, sve je glupost i besmislene pokrete, a ponovo se ponovo približite - budite pametniji, zar ne? - http://www.youtube.com/watch?v=tZZ5ICQbCsY )))) Gost 5 - 29.01.2012. - 11:15 Nije jasno što treba biti pametnije, ostati kod kuće i ne kontaktirati nikoga? Je li moguće u našoj zemlji naštetiti čovjeku sigurno i isušiti se? Modest Selyanin 6 - 2012-01-29 - 11:18 6-redken Nitko vas ne prisiljava da budete odbačeni, ali se ulovite u spor s pijanom, nepoznatom djevojkom - čak i ja to ne bih riskirao)) Gost 7 - 29.01.2012 - 11:23 Ja sam i nije mogao ni zamisliti da je tako neadekvatna, nisam ni rekao da joj je riječ uvredljiva.

Molimo omogućite javascript

Odvjetnički odgovori (2)

  • Sve usluge odvjetnika u Moskvi Zastupanje u žalbeni sud u Moskvi od 40.000 rubalja.

Namjerno nanošenje štete mojem zdravlju

I odmarajući se u društvu nepoznatih ljudi, gdje je barem jedan od njih psihički poremećen, postavlja se pitanje, zašto? Opet, ova neodgovorna osoba se upalila i zašto je vaš momak napravio takvu stvar, dobro, niste očekivali napad, ali od prvih sekundi mogli ste da shvati da bi ova borba mogla završiti u suzama, za oboje ili za jedno, nije je mogao zaustaviti? O svom drugu, šutim... To jest, par zdravih muškaraca gledao je kako se djevojke bore i nisu ih pokušale razdvojiti, zar ne? Zatim će izvaditi kosu, a vi se ne sjećate gdje ste je mogli pogoditi, ali priznajete da ste dali test. I ne znate, slučajno, ima li sve zube na mjestu?) Inače će vam dati, a onda će se pokazati da će još ležati Ilizarovim aparatom za teško djetinjstvo..) Gost 19 - 29.01.2012 - 17: 55 agr11 - Znam prezime, ime, adresu, mislim da mogu i saznati..

Obnova kose rastvorene iz korijena

Obrazac je izbrisan, nazvat ću tog zaposlenika i pitati kako mu je žena u redu? Ako ne, rekao bih da ću napisati izjavu ako mi se opet odgovara ili će mi nešto reći. Marija Ivanovna Benya psiholog, Art Therapeutist Moscow 65 konzultacija Ako ste menadžer, zašto je on kolega, a ne podređeni? Koliko dugo i koliko često nada za nadu umjesto akcije? Lydia Shumina psiholog, psihoterapija Erickson hipnoza Moskva №0. Tatyana785 je napisao / la: Odjednom je njegova žena skakala, a odakle ona skoči? Klimova Anna Georgievna psihologinja, obiteljski terapijski sustav

Moskva 40 konzultacija №8 | Tatyana785 je napisao (a): Nadam se da ima dovoljno takta da ne dolazi. Bolje je ne nadati se, nego reći izravno. Alexey Mikhalsky psiholog, individualna obitelj Kpn

Došlo je do pogreške.

Moskva 157 konzultacija supruga neće ići. №2 | Anna Klimova je napisala (a): glava postavila zadatak za tog zaposlenika: ili on jamči normalno ponašanje svoje supruge, ili propusti odmor s njom... administrativni resurs)) Ali, meni se činilo da je situacija već prošla određenu kritičnu točku i što se brinuti? Što će biti skandal o korporaciji? Upozori stražare da izgledaju i upozoravaju tu ženu na ulazu unaprijed... Tatyana785 Profil uklonjen broj 3 | Marija Ivanovna Benya napisao (a): Ako su optužbe neutemeljene, čak i sa svim nedostatkom žene, zašto se bojati? Štoviše, ispustila je paru. Zašto je ne smijete smjestiti na svoje mjesto i zaštititi se? Što se bojiš, osobito ako nemate veze s tim? Vrišti i ne sluša. Ne bojim se, ali ne želim tračeve i ne želim se pokazati.
Mogu li donijeti presudu u ovoj situaciji? Što trebate učiniti? Razumijem moram obratitsyav policije ili kliniku da su snimljene na činjenicu naneseniyauvechy mene? Koja je maksimalna moguća kažnjavanja u ovoj situaciji? Zainteresirana za pitanje o njezinim eventualnim ozljedama, hoće li se smatrati samoobranom ili možete li to nekako pobijediti ovo nije u mojoj korist? Ave Caesar 1 - 2012-01-29 - 10:33 Trebate li IT? A ako ona će biti nat štetu koju obei odgovorni prema Kaznenom zakonu. Veliko pitanje samoobrane! Ludwig 70 2 - 29-01-2012 - 10:43 Svakako da ide na tramvpunkt hitno popraviti svu štetu, to je jeftin. Gost 3 - 2012-01-29 - 11:03 Naravno da je potrebno, kosa ne može rasti uopće..


Pogotovo jer su svi svjedoci mogu potvrditi da nisam započeti sukob i nije ga popeti šakama. Naslonila se na mene u histerici.

Zagrijano lice i izvukla kosu koja je kazna

Sve se to dogodilo. Marija I. Benia Psiholog, umjetnički terapeut, Moskva 65 konzultacija Ako je tako neadekvatna, kao voditelj drugog odjela, tema je za druge stručnjake, kako ja to vidim.... Zbog toga sam iznenađen. Je li doista histerijska i huliganica? ?? Tatʹâna785 Profil je izbrisan # 21 | Likhachev Olga (a) je napisao: Što ste najviše zabrinuti u ovoj situaciji, ili nešto drugo? Moralno i fizičko oštećenje.

Moja nelagoda. Ne želim biti napadnut. id150459 Profil uklonjen broj 31 | Mariya Ivanovna Benya napisao / la: Mislim da postoje različiti načini za rješavanje svega toga, a drugo je zašto takva reakcija s njezine strane (stvarno ne može biti ništa) i kako možete naučiti obraniti se tamo i neočekivano. kada odjednom napadate i općenito napadate. Malo je žena fizički spremno braniti se...Sljedeći Članak
Sušilo za kosu Opis, karakteristike, vrste i izbor sušila za kosu