Izgradnja

Aleran šampon za perut

Po adminu Znači u apoteku 3 komentaraProizvodna linija ruske tvrtke Alerana (Alerana) je alat koji je prvenstveno usmjeren na sprečavanje gubitka kose (alopecija), njihovog jačanja i stimulacije rasta.

Seborrhea i čireve na glavi odrasle osobe i djeteta

Bolovi na glavi, poput perutanja mogu se pojaviti u bilo kojoj osobi, bilo da je to odrasla osoba ili dijete. Uzroci kršenja zdravlja vlasišta su različiti, tako da pristup organizaciji liječenja nije isto.

Sve o žarišnoj alopeciji

Baldness (alopecija) je neugodna u bilo kojoj dobi, za bilo koju manifestaciju: ne samo da potpuno mijenja izgled, već i radikalno mijenja sliku kasnijeg života. Stoga je vrlo važno pronaći čak i mali i naizgled neznatan izvor gubitka prirodnog rasta kose, što prije trebate kontaktirati stručnjaka kako biste utvrdili uzroke i karakteristike tijeka bolesti.

Zašto prhuti i kosa ispadnu


Pojava bijele mrvice na ramenima i hrpa kose uklonjene iz češlja samo su problemi s korjenovim sustavom i vlasištem. Kosa, koža i nokti uvijek su smatrani znakom zdravlja, jer su prvi koji signaliziraju osobi o neispravnosti u tijelu.

Aminokiseline za rast kose

Kosa je napravljena od proteina. Raste od folikula dlake koji se nalaze unutar kože u sloju dermisa. Kosa raste i kroz epidermu, i dalje, različitih duljina, kao znak ljepote i tjelesne topline.

Četkica za ravnanje kose

Poslušni kovrče koje se brzo i jednostavno uklapaju - san svake djevojke, jer u praksi za stvaranje lijepe šišanje morate provesti neko vrijeme i trud. Informacije o priboru za frizere koje ćete naučiti iz ovog članka olakšat će vam stvaranje slike i pružit će vam mnoge korisne prednosti u svakodnevnoj njezi kose.

Kosa ispadne što testovi prenose ženi

Koji testovi trebaju proći za dijagnozu gubitka kose kod žena. Koje testove morate proći za gubitak kose kod žena određuje se individualno, ovisno o stupnju ćelavosti i povezanim pritužbama.

Bojanje boje kane i basme i dvostruka korist

Prirodne boje za kosu, kao što su kana i basma, mogu se koristiti zasebno i zajedno (što je najoptimalnije). Kada koristite ove dvije boje zajedno, možete dobiti puno boja i nijansi, a što je najvažnije, to će biti apsolutno sigurno za kosu.

Combs avon

Luksuzna nježno ukrašena kosa igra jednu od glavnih uloga u stvaranju spektakularne ženske slike. Četka za kosu je prvi i najistaknutiji alat za njegu kose. Avon već dugi niz godina pomaže ženama da budu lijepe i razvila cijelu seriju četkica za kosu za različite tipove kose, posebno za to.

Maslac kose laneno ulje

Lana - jedna od najkorisnijih biljaka koje rastu na otvorenim prostorima naše zemlje. Legende su sastavljale čarobna svojstva, a laneno ulje za kosu uspješno se stoljećima koristi.

Neobični alati apoteke koji se mogu koristiti za kosu. I. dio

Dolazeći u ljekarnu, kupujemo posebne proizvode za rast kose ili protiv gubitka ili restauracije kose, koje proizvode različite tvrtke. No, u ljekarni postoji niz lijekova i proizvoda koji nisu posebno dizajnirani za kosu, iako mogu vratiti gustoću, zdravlje i ljepotu kose, a ne gore od posebnih proizvoda.