Izgradnja

Arganovo ulje za kosu - prednosti i primjena

SadržajArganovo ulje ekstrahirano je u Maroku iz plodova argan stabla. Raste u suhoj klimi i donosi plod ne više od dva puta godišnje.Proizvodnja nafte zahtijeva puno vremena i truda.

Folikuli kose

Svaka osoba ima sve više kose, a to može biti posljedica velikog broja različitih čimbenika. Konkretno, mnogo ovisi o stanju folikula dlake, ili folikula, kao i nasljednu predispoziciju muškarca ili žene.

Kako vjetar kose na curling?

Nevaljao kovrče, klasični kovrče ili holivudski valovi? Moderne djevojke s nitima, glatke po prirodi, mogu si priuštiti sve te stilove. Da biste to učinili, trebaju jedan uređaj - to je najčešći kovrčavac za kosu.

Koja je razlika između zaštite kose i laminiranja?

Kozmetički saloni i frizeri dugo su prestali pružati samo frizure i bojenje, danas je popis usluga koji su se značajno proširili i uveli mnoga nova i vrlo jasna imena, kao što su zaštita kose, laminiranje kose.

Može li se s Basma bojati bez kane?

U nekim člancima pišu da da, moguće je imati tamnu boju. A u drugima, naprotiv, to je nemoguće, potrebno je dodati kenu, inače će postati zelena.Basma se može bojati bez kane, samo će boja biti kreativna, zelena, potvrđena od strane mladih iz vlastitog iskustva.

Henna i basma

Teško je zamisliti ženu koja nikada nije podvrgnula kosu revolucionarnim promjenama boje. Neki za tu svrhu upotrebljavaju najviše boje otpornu na kontrast, drugi eksperimentiraju s toniranim šamponima i tonikom, drugi vole samo prirodne proizvode bez kemikalija.

Šampon "Snaga"

Svaka žena želi biti vlasnik luksuzne kose i nastoji to postići na bilo koji način. Ali koliko je teško zadržati zdravlje kovrčica u mahnitom ritmu života modernog čovjeka. Oštećenja sušenja i stylinga, lakova i gelova, loše prehrane, sunca, prašine i vjetra, utječu na njihovo zdravlje i izgled.

Kako izravnati kosu pomoću glačanja

Prvi uređaj za ravnanje kose pojavio se 1906. godine i pojavio se češalj sa sedam metalnih zuba, izravnavajući nit nakon zagrijavanja. Godine 1909. pojavio se prototip modernog glačanja koji se sastojao od dvije ploče.

Kako se riješiti ćelavih narodnih lijekova

Baldness je neugodan fenomen koji utječe na muškarce, žene, pa čak i djecu. Često glavu postaje ćelav nakon 35 godina, kada folikuli dlake počinju slabiti i ne mogu se čuvati u njihovim gnijezdima.