Profesionalna boja kose: Popis marke


Stoljećima, djevojke i žene uvijek se ne slažu s onim što priroda ima za ponuditi. Bilo da je slika, visina ili boja kose. Ali ako se u davnim vremenima žene morale pribjeći trikovima bojenja s kajom i rabarbara, djevojke 20. stoljeća bile su sretnije. Danas je raznolikost sredstava za bojenje toliko velika da ponekad apsolutno ne znate koju boju odabrati. Profesionalne boje postaju sve popularnije. Web stranica For-Your-Beauty.ru će reći čitateljima o profesionalnoj boji i o glavnim brandovima na tržištu ljepote.

Sadržaj

Pro i kontra profesionalne boje.

Jednostavne boje postaju dostupne potrošaču ne tako davno, ali zbog visokog sadržaja oksidansa (za bolje bojanje dlake bilo koje strukture), glava kose nakon njihove uporabe ne izgleda najbolje. Profesionalna boja omogućava održavanje zdrave kose. Potrebno je znanje iz područja bojanja, koje će vam omogućiti da odaberete oksidator i boju prema individualnoj strukturi kose. Rezultat korištenja takvog proizvoda u potpunosti ovisi o vještinama frizerskog stila.

Prednosti profesionalne boje:

 • Točnost i trajnost konačne boje
 • Veliki izbor boja iz palete
 • Kvaliteta proizvoda
 • Kosa ostaje zdrava
 • Boja se isprati pomoću "pranja"

Nedostaci profesionalne boje:

 • Poteškoće u korištenju bez stručnog znanja.
 • Trošak.

Ocjena i pregled profesionalnih boja.

Na policama suvremenih trgovina i salona veliki izbor profesionalnih proizvoda za kosu. Svaki stilist daje prednost proizvodu, koji mu je dao točno na svim mjestima:

 • Zasićenost i postojanost boja
 • Utjecaj na kosu
 • Kategorija cijena
 • Paleta boja

Dakle, svaka ocjena profesionalnih boja je samo pojedinačno mišljenje. Ono što boju daje prednost, svatko odluči za sebe.

Boje marke koje sadrže amonijak

 1. Selektivna profesionalna boja EVO. Talijanska boja je omiljena mnogim kozmetičkim salonima. Razlog za to priznanje je kvaliteta proizvoda i mineralne baze. Boja je stabilna, s velikom paletom boja i nijansi. Koristeći ga, stilisti su uvijek uvjereni u rezultat. Umjetni lipidi u sastavu, koji su identični onima u ljuskici ljudske kose, pomažu poravnati strukturu kose, stvarajući savršenu boju. Paleta boja ima 96 nijansi, 7 korektora i 68 nijansi za profesionalnu uporabu. Svaki kupac će ovdje pronaći ono što je tražio. Cijena 1500 rubalja.
 2. Profesionalci Wella Kolestona. Proizvod utjelovljuje svu njemačku kvalitetu. Glavna značajka boje su zasićene prirodne boje. Rezultat je uvijek zasićena očekivana boja. Proizvod je nagrađen nekoliko puta najboljim proizvodom boja za profesionalne proizvode. Paleta se sastoji od više od 100 nijansi: od prirodnih do živahnih ekspresivnih. Cijena boje ne prelazi 1000 rubalja.
 3. Keune. Nizozemska robna marka profesionalnih boja za kosu. Boje se dijele na: bez amonijaka, za bojanje SPA, uz dodatak amonijaka. Marka je također izdala zasebnu liniju boja dizajniranih za muškarce. Od ostalih boja razlikuje se paleta boja koja sadrži prirodne nijanse. Osnova Keune palete su hladne boje, koje su podijeljene u mješavine (5 boja) i osnovne boje (80 boja). Proizvod se dokazao na tržištu i dobiva pozitivne povratne informacije od stilista. Značajka ovog proizvoda je tehnologija bojenja 5D, uz pomoć molekula Nitrona koja prodire u strukturu kose. Sve to povećava trajanje očuvanja boje. Cijena svake linije boja ima svoju, kreće se od 1000 do 3000 rubalja.
 4. IGORA Royal (Schwarzkopf Professional). Marka Schwarzkopf već je više od stoljeća na tržištu i lako se natječe s drugim visokokvalitetnim bojama. IGORA se proizvodi od 2006. godine. Alat je u dobroj potražnji među običnim potrošačima, a ne samo među profesionalcima. Ovo prepoznavanje boje je postalo jednostavnom upotrebom i izvrsnim rezultatom bojenja. Sastav sadrži vitamin C i SPF zaštitu. Paleta boja sastoji se od 46 nijansi osnovnih boja: svijetlo smeđa, plava, kesten i crvena. IGORA linija također ima mješavinu nijansi koje su dostupne uz dodavanje smjese. Ovaj alat je paleta u iznosu od 8 boja, a namijenjena je za isticanje ili neutraliziranje bilo koje boje. Cijena jedne boje varira u roku od 300 rubalja, oksidacijsko sredstvo i micone dodaju se istim troškovima. Cijeli set ide gotovo 1000 rubalja.
 5. Matrix. Otporna boja omogućuje stvaranje bilo koje svijetle sjene u stvarnosti. Serija boja Sync Extra boja lakše oslikava sijedu kosu. Struktura obuhvaća dijelove za njegu. Boja nudi gotovo 120 različitih nijansi. Od prirodnih toplih i hladnih boja do sjajnih crvenih tonova. Vladar Ultre Blonde će omogućiti da crnka lako postane plavuša. Cijena jedne boje je 500 rubalja.
 6. Materia. Proizvod je izrađen u Japanu. Boja sadrži kompleks stanične membrane koju je razvila tvrtka. Boja u procesu bojenja vraća strukturu kose i obavija je s lipidima. Rezultat je izdržljiva i ravnomjerna boja, a kosa postaje mekana. 3D tehnologija bojenja omogućuje ravnomjernu boju, bez obzira na izvornik. Paleta se sastoji od niza boja koje uključuju čak i podebljane ružičaste tonove. Svaka modna osoba će biti zadovoljna. Cijena proizvoda - 950 rubalja.
 7. Londa boja. Profesionalna boja Njemački brand Londa. Proizvod ima dobre odgovore od poznatih stilista i sigurno ih kupuje kozmetički saloni. Sama boja sadrži lipide i prirodni vosak kako bi se smanjili štetni učinci na kosu. Boja kao rezultat toga postaje svijetla i izdržljiva. Paleta je vrlo raznolika, sastoji se od više od 90 nijansi. Emotion paint serije uključuju svijetle, zasićene boje. Cijena boje je više nego pristupačna: 300 - 400 rubalja.
 8. Estel De Luxe. Boja dolazi iz Rusije i nesporni je lider u zemlji. Proizvod se lako nanosi i ne iscrpljuje. Boja je sočna i traje dovoljno dugo. U sastavu postoje ulja, vitamini i keratini za zdrav tip kose. Paleta boja ima više od 130 različitih nijansi. Ne tako davno, brend je objavio novu liniju boje nazvanu "Haute Gouture", temeljeno na kationskom kompleksu. Omogućuje primanje zasićenih nijansi bez amonijaka. Cijena ovog proizvoda je sasvim razumna i lako dostupna općoj populaciji (oko 500 rubalja).
 9. Revlon.Permanentni proizvod razvijen na osnovi molekularne tehnologije. Molekule prodiru u strukturu kose, pružajući svijetlu i trajnu boju. Sastav boja sadrži vitamine za kosu: B3, A, E. Boja je prilično mekana, ne ozlijedi osjetljivu kožu. Paleta boja je bogata prirodnim nijansama. Cijena - 800 rubalja.
 10. Ollin Boja. Ruski brand europske kvalitete. Paleta se sastoji od 80 nijansi, 12 tona za plavuše i 6 mješavina. Cijena je manja od 300 rubalja.

Također, mnoge marke imaju liniju bezamichnyh boja.

Profesionalne boje bez amonijaka

 1. Majirel iz Loreal Professionela. Rack boja s brižljivošću za dijelove kose. Osobitost produkta u dvije komponente: polimerni ion, GTm i molekule Inell. Paleta boja je bogata, sa ashen, bakrom, zlatom, biserom i bež tonovima. Za ljubitelje eksperimenata, postoje i šljive i crvene boje. Cijena boje 600 str.
 2. Inoa od strane Loreal Professionela. Još jedan dobar proizvod poznatog brenda. U bojama nema amonijaka. Sastav proizvoda bogat je uljima koja daju boju na strukturu kose i pogodno utječu na njihovo stanje. Istraživanja pokazuju da je jedna od rijetkih boja koje pomažu u održavanju prirodne razine lipida u strukturi kose. Paleta je podijeljena u nekoliko tonova: zlato, ashy, baza, smeđa topla i hladna, bakar, biser, šljiva, metalizirana i crvena. Cijena - 700 rubalja.
 3. Cutrin. Boja iz Finske savršeno se brine za kosu. Uključeno u sastav, pčelinji vosak i arktičke brusnice daju sjaj i mekoću kosu. Boja se gotovo u potpunosti temelji na prirodnim sastojcima, nema amonijaka i silikona. Za ravnu boju i dobre rezultate, bolje je koristiti boju samo pod nadzorom stručnjaka. Paleta sadrži mnoge boje, pogodne čak i za živopisne slike. Cijena boje je nešto manje od 500 rubalja, može se kupiti samo u posebnim trgovinama.
 4. Dikson. Sastav proizvoda je raznovrsna prehrambena komponenta: kamilice, panthenol, keratin, glinene i svilene bjelančevine. Ovaj temelj daje sjaj i glatku kosu. Paleta se sastoji od 106 različitih nijansi. Razni tonovi omogućuju eksperimentiranje s bojom kose radi fantasya. Cijena od 500 r.
 5. Farmavita. Još jedna boja s iscjeliteljskim komponentama, izvorno iz Italije. Paleta se temelji na prirodnim nijansama, hladnim, toplim i zlatnim tonovima. Cijena boje - od 300 rubalja.
 6. CHI. Ionska boja, napravljena u SAD-u. U sastavu nema štetnih kemikalija. Posve je moguće koristiti trudnice. Glavne komponente proizvoda su: ulje, suncokret, arginin, lotus. Tijekom bojenja boja obuhvaća kosu i laminira. Paleta sadrži 4 vrste boja, od kojih svaka uključuje prirodne i svijetle nijanse. Cijena boje 1000 rubalja.
 7. Kydra. Nježna francuska boja koja briga za kosu tijekom bojenja. Glavne komponente: kukuruzno ulje i jabuke, soja i sigizbekija. Proizvod miris dobro. Paleta boja zastupljena je prirodnim nijansama. Cijena proizvoda je 1000 rubalja.
 8. Kapous. Boja izrađena u Rusiji i dizajnirana samo za bojanje salona. Sastoji se od prirodnih sastojaka, koji čak uključuju kakao maslac, koji omogućuje da kosa ostane meka i sjajna. Marka proizvodi različite linije boja: Profesionalno bojanje s učinkom laminacije, Professional Magic Keratin bez amonijaka, Studio s UV zaštitom. Paleta se sastoji od 106 sjenila za svaki ukus. Cijena boje dostiže 400 rubalja.

Jeste li koristili profesionalnu boju? Koju robnu marku želite? Dijelite u komentarima.

Kako odabrati pravu boju za kosu

Prilikom odabira boje za kosu, mnogi ljudi obratiti pozornost ne samo na boju koja je nacrtana na pakiranju, već i na brojeve pored nje. A neki čak i uzmu paletu u svoje ruke, proučavaju ga, a zatim brojevima dobivaju pravu ambalažu. Kakav je to kôd i zašto su brojevi tako važni?

U organizaciji palete boja, svaki proizvođač obojenih boja mora se pridržavati nekih pravila. Nijansa boja može biti iskrivljena kada se tiska, jer ono što kupac želi dobiti, a što se dobije kao rezultat, ponekad ima značajne odstupanja. Da bi se izbjegao takav neugodan ishod događaja, uvedeni su univerzalni digitalni simboli boja i njihovih nijansi. Jednako su važni i za profesionalne proizvode i za boje namijenjene kućnoj uporabi.

Što znače brojevi?

Bilo koja paleta boja kose sastoji se od dva, tri ili tri znamenka. Osim toga, svaka znamenka ima svoje značenje. Glavna stvar je prvi broj. Može se izdvojiti od sljedeće točke, frakcije, crtice ili uopće ne biti odvojeni. Ovo je pokazatelj dubine boje (pitch). Može biti od 1 do 12 (od crne do najlakše plavuše). Kôd se dešifrira kako slijedi:

 • 1 - crna;
 • 2 - tamni tamni kesten;
 • 3 - samo tamni kesten;
 • 4 - kesten;
 • 5 - svijetlo kesten;
 • 6 - tamno plavuša;
 • 7 - plavuša;
 • 8 - svijetlo plavuša;
 • 9 - plavuša;
 • 10 - svijetlo plavuša;
 • 11 - vrlo lagana plavuša;
 • 12 - platina plavuša;
 • 0 - čista ne-prirodna sjena (plava, crvena, zelena).

Savjet! Tonovi od 1 do 10 odgovaraju prirodnim bojama. Da biste dobili kosu od 11 ili 12 tona, potrebno je čak i olakšati plavu kosu. Međutim, za razliku od 0 tona, ove boje izgledaju prirodno.

Sljedeća znamenka označava glavnu nijansu, posljednju - dodatni. Ponekad, umjesto tih brojki, mogu biti nuloni - to znači da cijev sadrži boju čistog tona - svjetlo smeđa, tamna kestena ili, na primjer, svijetlo plavuša. Ako postoji brojka, možete je dešifrirati prema sljedećoj shemi:

 • 1 - ashen plava;
 • 2 - ashen lila;
 • 3 - zlatno;
 • 4 - bakar;
 • 5 - ljubičasto crvena;
 • 6 - crvena;
 • 7 - smeđe-zeleno (kaki);
 • 8 - biser pepela;
 • 9 - čist ashen.

Brojevi 3-7 označavaju tople nijanse i 1-2, 8-9 - hladne boje. To jest, ako paket sadrži digitalni kod 4,45 - to znači da je boja kestena, ali s bakrenim i svijetlim ljubičastim crvenilom. Znajući što brojevi predstavljaju na paleti, možete točno odabrati željenu boju.

Što znače slova?

Neki proizvođači napustili su digitalnu klasifikaciju boja i koristili pismo za te svrhe. Svako slovo koje se koristi za takav kod je prvo slovo u nazivu boje na engleskom. To je:

 • A - Ash (ashen);
 • B - Bež (smeđa);
 • C - bakar (bakar);
 • G - zlato (zlatno);
 • M - Mokko (boja od mahagonija);
 • N - naturals (plavuša);
 • R - Crvena (crvena);
 • V - Violet (ljubičasta);
 • W - Toplo (toplo žuto).

Kombinacija tih slova i njihova sekvencija omogućuju vam da preciznije odredite nijanse određenog tonusa. Ova klasifikacija je prilika da jasno prepoznaju svaku boju u paleti nijansi. Stoga, iako svaki proizvođač ima vlastitu paletu boja, kako bi se navikli na svaku od njih, dovoljno je proučiti jedan univerzalni kod.

Zašto moram znati boju?

Postoji pitanje: zašto zapamtiti, koji broj ili pismo znači što ako možete odabrati paket boje, na temelju boje na pakiranju. Štoviše, gotovo svi proizvođači u paketu koriste mini paletu, pokazujući kako boja pada na kosu, na temelju njihovog originalnog tona. A ipak, za one koji redovito boje, važno je znati značajke koda. Postoje barem dva razloga za to.

 1. Stručnjaci preporučuju čak i uz radikalnu promjenu boje kako bi upotrijebili nijanse koje nisu više od 3 tone svjetlije ili tamnije od izvornika. Inače, rezultat možda neće biti uspješan koliko bismo željeli.
 2. Ako se primarno bojanje kose javlja u salonu, možete saznati od majstora točan kôd boje i nastaviti s ovim postupkom kod kuće - brže i jeftinije. Uostalom, koje su oznake profesionalnih boja i domaćih zadaća identične.

Savjet! Ova je opcija dobra samo ako je samo zamrljana. Na primjer, ujednačite tijekom cijele duljine kose ili ombrea. Složeno bojenje s oslobađanjem određenih niti kod kuće nije uvijek moguće ponavljati.

Svaki proizvođač predstavlja cijeli niz boja kose u obliku palete. A to znači da naoružan palete različitih marki (i lako ih je pronaći na Internetu) i znajući točan broj boja koje želite dobiti, nije teško odabrati najbolju boju za kosu.

25 najboljih paleta boja kose

Svaka žena tretira njezin izgled s velikom samo-kritikom. Uglavnom, svaki od fer spola vjeruje da možete poboljšati svoje raspoloženje uz pomoć nove frizure, a neke jednostavno promijeniti boju kose.

Razmotrite razne palete boja poznatih boja za kosu.

Ogromna raznolikost

Kako bi žene lakše odabrali prikladnu boju boja, svaki proizvođač ima svoju paletu boja. Boja za kosu treba pažljivo odabrati, jer je u nekim slučajevima teško promijeniti ton prečaka.

Shema boja omogućuje razumijevanje boje koju će ispasti i hoće li vam odgovarati. Obično se standardna zbirka prikuplja u velikoj kartonskoj knjizi. Za jasnoću, u nju su zalijepljene umjetne niti, obojane u određenom tonu.

Zašto su materijali koji nisu prirodni pokazali boju? Samo umjetne niti karakterizirane su povećanom čvrstoćom i stabilnošću. To ima svoje prednosti:

 • demo materijali dobro prenose boju;
 • Možete ih sigurno dodirnuti i ne bojte se da će se boja izbrisati;
 • pomicanje obojene kovrče, možete proučiti igru ​​boja na svjetlu;
 • svi semitoni su jasno vidljivi.

U profesionalnoj paleti boja kose svi su uzorci raspoređeni u strogo definiranom redoslijedu. U gornjem dijelu palete su najviše svjetlo boje. Kretanje niz katalog, već su tamnije boje. Ova shema olakšava pronalaženje željene sjene vrlo brzo.

Pojedinačni tonovi

Boje boja za plavuše, crvene i brinete nalaze se na hotelskim mjestima. Ako znate u kojoj mjeri vaši kovrče pripadaju, najprije morate odabrati nijansu, a ne ton. Da biste napravili pravi izbor, morate se osloniti na vrstu vašeg izgleda. Prava boja osigurava skladan izgled.

Ako pripadate pravom seksu, koji vole hladne sjenke, onda se u paleti boja kose prikladne boje. Također vrijedi znati da će boja za kućnu upotrebu pomoći promijeniti boju samo za nekoliko točaka.

Profesionalna linija ima napredne radnje. Ovdje, kako biste dobili željene tonove, možete koristiti različite oksidacijske agense. Naši čitatelji također preporučuju paletu boja za lice L'Oreal i Garnier.

Plavi stilovi

Kao što možete vidjeti na fotografiji, iz profesionalne palete boja kose slijedeće nijanse:

 • platina;
 • ashen plavuša;
 • zlatno plavuše.

Izbor mora biti napravljen, počevši od njezina izgleda.

 1. Zlatna plavuša pogodna je za ljepotu s sjajnim očima i vrsti izgleda "proljeće".
 2. Ako žena ima "ljeto" oblik pojave, onda plavi plavuša idealno naglašava ljepotu.
 3. Hrabra platina će biti prikladna za samosvjesne žene s hladnom bojom.

Ako vam je stalo do zdravlja kose i ne želite je još jednom ozlijediti, bolje je koristiti zlatno ili jadno plavu.

Profesionalne boje za kosu: popis naslova

Danas je teško pronaći barem jednu od žena koje ne bi eksperimentirale s njezinom kosom. A to podrazumijeva ne samo različite frizure i frizure, nego i promjenu boje. Izbor boja ponekad prigušuje, mnogi ne razumiju zašto se preplatite za profesionalne skladbe, ako možete koristiti svoje manje skupo pismo.

Prvo, u liniji profesionalnih boja više boja, drugo, koriste manje amonijaka, treće, otpornije i potpuno boje preko sivih niti, četvrto, nakon njih kosa nije toliko oštra, zahvaljujući onima sadržanim u njihovom sastavu ulja i aditiva za njegu.

Bez amonijaka

Oni djeluju na blagi način, sadrže korisne sastojke, nemaju kontraindikacije, nemaju neugodan miris, ali se brzo isperu i ne boje se potpuno na sivoj kosi. Evo popisa ne-amonijskih boja.

Farmavita

Talijansku marku koja se može kupiti u Rusiji. Sastav ove boje uključuje ljekovito bilje, proteine ​​i peptide, vitamine A, E i B1, 2, 6. Nova tehnologija Excelsa Hp štiti strukturu kose tijekom bojanja, osigurava njihovu jezgru potrebnu hidratantnu hranu i hranjive tvari. Sve detaljnije o farmavita boju za kosu, opisano u ovom članku.

Paleta boja ove boje sadrži 100 nijansi. Među uobičajenim prirodnim tonovima nalaze se više ekstravagantnih nijansi: vatren, ljubičasta, ružičasta, crvena i bakar.

Wella dodir u boji

Ova boja je pogodna čak i za slabe i oštećene kovrče. Njezini štedljivi agensi za bojanje daju im sjaj, mekoću i svilenkastost, bez pondera.

Njegov sastav sadrži keratin i prirodni vosak koji njeguju kosu, neutralizirajući agresivne učinke komponenata bojanja. Keratin poboljšava metabolizam, čini kovrčave glatke i voluminozne. Vosak čini njihovu boju svjetliju i daje im sjaj.

Paleta boja sadrži četiri zasebne nijanse nijansi:

 • osnovna, koja se sastoji od 10 nijansi (kao u paleti Wella Koleston);
 • Sunčane svjetlosti omogućuju vam olakšavanje kose i sadrži 22 tona;
 • Plus dodaje svjetlinu i boje preko prve sijede kose, sastoji se od 16 tona;
 • Relights Red sadrži 5 nijansi crvene, ima učinak isticanja.

Nouvelle

Boja je namijenjena pažljivim bojama bez bojanja amonijaka. Sadrži biljne ekstrakte koji pružaju zaštitu i liječenje kose. Preslikava ih u prekrasnoj boji.

Može se koristiti samo za bojanje konja ili za poravnavanje boje nakon prethodnog neuspješnog eksperimenta s nijansom. Za sive niti ne smije se koristiti, jer može stvoriti neprirodno nijansu. Učinkovito bojanje preko sive dlake pomoći će paletnim bojama Kaaral.

Boja je zastupljena širokom paletom nijansi, podijeljeni su u podskupine:

 • 15 prirodnih nijansi;
 • 6 ashen;
 • 3 tone irisa;
 • 5 bakrenih nijansi;
 • 18 zlatno cvijeće;
 • 7 bronca;
 • 4 drva, hladne smeđe boje boja kose i mahagonija;
 • 8 crvenih nijansi;
 • 5 ljubičasta;
 • 9 ultra plavuša.

Pored njih, još uvijek postoje korektori boje i tonik boje.

L'Oreal sjajni sjaj

Korisni sastav boje gotovo je odmah dobio popularnost. Sadrži pčele od matičnih mliječi, što čini kovrčave svilenkasto i hrani se s korisnim supstancama. Otporna bezammiachny boja temeljito oslikava trake, čak i sive i traje dugo.

Proizvod, poput palete boja Breil, prikazan je u 28 boja, u rasponu od plave, a završava s plavkasto-crnim hladom. Postoje i neobični tonovi: šljiva, bisera i karamela.

Revlon profesionalci

Boja se razlikuje od ostalih boja dobivene boje. Ona je u stanju potpuno obojiti preko sivih niti i postići željenu hladovinu. Sastav sadrži bioaktivne aktivatore, bojanje pigmente, tekuće kristale i mnoge druge korisne komponente. To je potpuno bezopasan za kosu. I od koje palete za revlon boju za kosu trenutno postoji, može se pročitati u ovom članku.

Njena paleta sadrži 10 nijansi:

 • svijetle boje;
 • crvena i smeđa;
 • tamna.

Kaaral Baco Soft

Talijanski proizvod. Inovativna formula ove boje sadrži bojilačke tvari nove generacije. Boje bez amonijaka ne mogu olakšati kosu, više od jednog tona, a to može učiniti lakšim kovrčama u tri nijanse zahvaljujući alkalnim sredstvima koja se nalaze u njemu. Lagano osvjetljavaju kovrče, bez utjecaja na njihovu strukturu. Ta boja pruža trajnu boju čak i na sivoj kosi.

Njena paleta sadrži 37 sjenila: prirodno, zlatno, smeđe, bakreno i crveno. Osim toga, postoji pet nijansi, kao u paleti Kutrinovih boja za kosu, za isticanje.

Igora Schwarzkopf

Sastav ove boje ima dva aktivna sastojka: biotin i silicijev dioksid. Nisu lakše slikati kovrče i povećati dubinu svojih sjenki, već i usporiti starenje. Nakon bojenja, žice dobivaju volumen, postaju izdržljive i elastične. Boja osigurava ujednačeni ton tijekom cijele dužine čak i porozne kose.

Njena paleta sadrži prirodne nijanse, zlatne, čokolade, crvene i crne. Tu je i cijeli niz bisernih tonova i metalnih boja, sjenila za svjetlinu boje ići dalje kada se posebno ističu. Ukupno je 95 vrsta.

Cutrin refleksija demi

Rezultat nakon bojenja je trajna očekivana boja. Slučajnost nijansi na kosi će biti 100%. Dobro je obojila preko sive kose.

Boja se prikazuje u 55 suhih boja. Tu su i egzotične nijanse: crveno sunce, med i havanna.

Estel Professional

Ruski brand, čija boja nije gora od inozemnih proizvođača. Ona, poput Kydra boje, boje kovrče u tonu da ton, skriva siva kosa dobro, ostaje na nitima dugo vremena. Sadrži keratin kompleks, guaranu i zeleni čaj. Posljednje dvije komponente njeguju kosu i poboljšavaju njihovo stanje. Ali koja je cijena estelle kose, možete saznati klikom na link na članak.

Boja ima 66 nijansi, od kojih su zlatne, ljubičaste, tamno crvene i smeđe boje.

Matrix ColorSync

Boja nježno boji kovrče, daje ih sjaj i sjaj, stvara učinak laminiranja. Ona boji preko sive kose i može dati sjaj bez promjene tonusa. Također je vrijedno obratiti pozornost na matrična ulja čuda. Sve informacije o ovom proizvodu nalaze se u ovom članku.

Njena paleta sadrži 60 sjenila. To je pastelno, prirodno, bakrena, trešnja, čokolada, biser i pustinjski tonovi.

Što je profesionalna boja za kosu koja nije amonijak, možete razumjeti čitajući sadržaj ovog članka.

Ali ono što čini bjelilo za kosu selektivno, detaljno je opisano u ovom članku.

Na amonijak

Imaju stabilnu i ujednačenu boju, jednostavnu za primjenu, tako da ih se može primijeniti sami. Takvi su proizvodi bolji od svojih homologa koji nisu amonijak, boje preko sive kose i sposobni su uljepšati kosu za tri tona.

Londa londacolor

Kremasta boja, poput Londa Prof, sadrži Vitaflection kompleks, zbog čega boja kovrča ima bogatu boju. Unatoč štedljivoj akciji, dugo se zadržava na kosi.

Londa boja palete boja sadrži 91 sjenila, od prirodnog do neuobičajeno svijetle boje.

Schwarzkopf Palette

Schwarzkopf boja za paletu boja dostupna je u dvije varijante: vrhnja i mousse. Kremasti agens daje trajniju boju, a pjena je isprana nakon dva tjedna. Svaki od njih se ravnomjerno primjenjuje.

Kremasta boja sadrži 32 zasićene boje, a paleta boja za boje se prikazuje u 14 boja.

Keune Tinta Boja

Nizozemski proizvođač je lakirana boja na bazi amonijaka. To daje lijepu i izdržljivu boju. Boje siva kosa i čini kosu svilenkastom zbog proteina koji sadrži.

Obložava svaku kosu zaštitnim filmom, zadržavajući njegovu strukturu. Boja se sastoji od tri komponente, uz uobičajenu boju i oksidans, također dodaje serum s 5D efektom, što čini kovrče elastičnim.

Paleta boja sadrži 108 nijansi.

Syoss Professional

Njemačka marka profesionalne boje koja se može koristiti kod kuće. Boja dobivena pomoću njega u potpunosti će biti u skladu s određenom sjenom od proizvođača. To će dugo trajati na kosi.

Paleta boja sastoji se od 11 svjetlosnih sjena, 9 kestena, 4 crvene i 2 crne boje.

Kapous Professional

Boja je vrlo ekonomična. Prilikom slikanja stvara se učinak laminiranja. Sadrži minimalnu količinu amonijaka, ali savršeno oslikava sijedu kosu i dugo ostaje na kovrče.

Boja ima bogatu paletu, sve u njemu ima 105 nijansi.

Lisap LK Anti Age

Talijansko sredstvo za bojenje ima minimalni sadržaj amonijaka, od kojih su većina njegujući sastojci poput ceramida, ulja jojobe, shea maslaca i kokosa. Pruža trajnu siva premaz i svjetlinu boje.

Boja je predstavljena u 115 sjenila, koja će moći utjeloviti bilo kakvu fantaziju djevojaka u pogledu njihove kose.

Dikson Color Premium

Također talijanska marka. Ova boja može komunicirati s bilo kojom vrstom oksidirajućeg sredstva. Ima patentiranu osobinu punjenja kosa s korisnim mikroelementima i poliranje njezine površine. Ova boja istodobno tretira boju bojom.

Njena paleta sadrži 106 sjenila. Ima prirodne tonove i neobične za stvaranje avangardnih frizura.

Wella luminumina boja

Njemačka boja u potpunosti ispunjava sijedu kosu. Daje kovrče sjaje, dok djeluje nježno, sprečavajući interakciju kose za kosu s bojnim česticama. Ima visoku izdržljivost. No, kakve su to recenzije o kosi reflektirajuće uljne ulje, možete saznati čitajući sadržaj ovog članka.

Predstavljena u 35 nijansi: tamno, crveno i svjetlo.

Estel De Luxe

Niz profesionalnih boja pogodnih za oslabljene kovrče, koje su nakon mnogobrojnih mrlja postale tanke i dosadne. Ovaj Estelov proizvod sadrži posebnu emulziju koja štiti kosu. Sadrži kitozan, elemente u tragovima, ekstrakt kestena i vitamine. Zahvaljujući tim komponentama, boja ima ljekoviti učinak.

Njegova paleta sadrži 109 osnovnih tonova, 6 crvenih nijansi, 10 posebnih svjetala, 5 nijansi za označavanje boje i 10 ispravljača boja.

C: eksplozija boje EHKO

Kremasta boja koja sadrži proteine ​​badema i keratin. Ona učinkovito oblači preko sive kose i čvrsto drži kosu, čini ih sjajnim i glatkim.

Njena paleta se sastoji od 105 nijansi.

Na video-profesionalnim naslovima boja kose:

Ovaj pregled profesionalnih boja olakšat će odabir pravog proizvoda i učinit će slikanje ugodno iskustvo. Poznavajući značajke ovih boja, možete uzeti u obzir njihov utjecaj na kosu i kupiti dodatne proizvode za njegu kako bi se poboljšala trajnost njene sjene i dala joj svjetlost.

15 popularnih boja za kosu i njihove palete

Danas je na tržištu boja kose zastupljena najširi paleta proizvođača i palete različitih boja.

Žene uvijek traže savršenstvo i vrlo su samo-kritične. Ali više inventivni i optimistični ljudi znaju da je najbolji način da se razveselite je promijeniti frizuru. Ovdje je najlakši način da se transformirate kako bi se bojila kosa.

Danas je na tržištu boja kose zastupljena najširi paleta proizvođača i palete različitih boja. Kao da valom čarobne štapiće možete postati gori crnka, crvenokosa zvijer ili nježna plavuša.

Naravno, ako ste navikli da se uvijek potpuno predate rukama frizera, onda uopće nije potrebno razumjeti nijanse boja, iako je korisno. Ali, ako vam se sviđa samooblikovanje ili ne vjerujete izboru stilista, bolje je naučiti kako se kretati po paleti, što je obično prilično opsežno.

Paleta boja kose

Paleta boja je vrsta mape s kojom možete kretati po svim raznovrsnim bojama i odabrati odgovarajuću nijansu kose. Paleta daje jasniju sliku boje, za razliku od kutija za bojanje. Obično se nijansama postavlja na posebnu kartonsku knjižicu, koja otvara, a ispred vas se vidi niz različitih nijansi boje, predstavljene u obliku malih uzoraka umjetne kose.

Proizvođači boje koriste umjetne materijale za svoje palete, jer su izdržljiviji i otporniji, jer se neprestano dodiruju rukama. To je glavna prednost takvih paleta - vizualno možete cijeniti odabranu nijansu, premjestiti je, gledajući igru ​​boja i svih semitona. Fotografija na kutiji za boju nije sposobna za to.

Paleta boja: profesionalna i home bojanje

Proizvođači domaćih boja za kosu imaju nešto manji izbor nijansi od proizvođača profesionalnih boja. Oni mogu ponuditi do sto i više varijacija nijansi jedne boje. Osim toga, profesionalne boje mogu se miješati zajedno, uzimajući sve nove nijanse. Nemojte se bojati takvog velikog broja uzoraka, pomno gledajući, lako možete napraviti izbor.

I možda je upravo suprotno, ali boje profesionalne palete boja su zasićene, sjajne. To potvrđuje Syoss profesionalna paleta boja kose.

Uzorci boja su raspoređeni u paletu ne slučajnim putem, već prema određenom uzorku. Idealna paleta velikih tvrtki obično izgleda tako da vrlo brzo pronađete ton koji trebate. Iznad su najlakše nijanse boje, koje postupno skraćuju broj postaju tamnije. To znači da će se najmračniji tonovi nalaziti ispod.

Sjenila paleta boja kose

Boje za brinete, plavuše i crvenokose zauzimaju zasebne otoke u paleti, stoga, nakon što ste izabrali svoj raspon, najprije morate odlučiti o sjeni, a ne tonu. Ovdje se morate usredotočiti na vašu vrstu boje izgleda. Može biti toplo ili hladno. Točna definicija vašeg tipa boja osigurava vašu sliku skladnu i to znači da ćete uživati ​​u rezultatima.

Na primjer, boja s usiljenom bojom prikladna je samo djevojkama s hladnom bojom. A ako vlasnik zlatne kose odluči obojiti s nijansom nijansom, njezina će kosa dobiti zelenkastu boju. Prema tome, topla sjena neće izgledati prirodno na djevojčici s hladnim izgledom.

Nakon što odlučite o nužnom "toplom" ili "hladnom" tonu buduće boje kose, trebate odabrati svoj ton. Ako koristite boju za bojanje kod kuće, možete dobiti samo boju boje boje kose promjenom jedne ili dvije tonove gore ili dolje. Izbor profesionalne boje daje veću slobodu izbora, budući da se različiti oksidacijski agensi mogu koristiti za dobivanje željene boje.

Uz pomoć palete boja, svaka djevojka, bilo da je to crnka, plavuša ili crvenokosa, može nepogrešivo odabrati željenu boju za sebe i varirati beskrajno unutar svojeg raspona.

Paleta boja za plavuše

Paleta boja za plavuše je najraznovrsnija, ove boje su najprikladnije za eksperimente u bojama. Djevojčicama s pravim dlakama nude se sjajne nijanse platine, hladne zlatne ili zlatne plave. Zlatni kovrčići su idealni za "proljeće djevojke" sa svijetlim očima. Ash blond je sjajna mogućnost za vrstu boje "ljeto".

Podebljane platine stane pouzdane djevojke u cool boju. Najmanje oštećenje strukture svijetle kose uzrokovane su nijansama zlatne i platinaste palete.

Paleta boja za brinete

Paletu boja za brinete predstavljaju smeđa, patlidžana, kesten i crvene nijanse. Paleta crnih nijansi pomoći će dati sliku otajstva i mistike: plavkasto-crni, šljiva-crni i boja crnog krila.

Posebno raznolika paleta boja kestena, ovdje i čokolade, orah i razne nijanse kestena i karamela. Ašive nijanse će odgovarati zelenim očima i zlatnim smeđim do lješnjaka.

Najstrašniji se smatra paletom crvenih nijansi boje. Nositelji hladnog tipa prikladni su za boje od tamno smeđa do crnih krila i za toplom vrstom izgleda - od srednjeg kestena do bogate čokolade i duboke smeđe boje.

Paleta boja za crvenu boju

Crvenokose djevojke ne bi se trebale primjenjivati ​​na svjetlo ili bogate tamne boje. Paleta kestena pomoći će da slika bude stroža i skromna. A za one koji žele imati svjetliju boju kose pogodne - šipak, bakar, tamnocrvena i bogata crvena boja.

Treba napomenuti da različiti proizvođači mogu imati istu nijansu istog naziva. Na primjer, ashen plavuša se može nazvati biserom ili srebrom.

Popis TOP-13 robnih marki profesionalnih boja za kosu

Profesionalne boje ne samo da daju kosu novu hladu, već i održavaju zdravlje kose, a kako ne bi pogriješili s izborom, predlažemo da se unaprijed upoznate s popisom popularnih marki kvalitete.

Nepropisno odabrana boja za kosu može uzrokovati takve posljedice kao nepredvidiva sjena, oštećenje i stanjivanje kose.

Kako biste se spasili od takvih problema, preporučujemo da se unaprijed upoznate s popisom marki profesionalnih boja i saznate kako se proizvodi kvalitete razlikuju od uobičajenih.

Profesionalna i obična boja. Postoji li razlika?

Sve boje su podijeljene u dvije klase:

 • Za kućnu upotrebu
  jednostavan za upotrebu, prodan u supermarketima, obične kozmetičke, a ponekad čak iu trgovinama.
 • profesionalac
  zahtijevaju posebna znanja i namijenjeni su za korištenje u kozmetičkim salonima.

Boje kućanstva

 • Trošak jeftin;
 • Imaju izražen miris amonijaka;
 • Paket sadrži univerzalni mini set, koji odmah uključuje sve potrebne alate za bojanje;
 • Jede u kosu, tako da se boje obično teško izvlače;
 • Oštećujte strukturu kose. Linije zahtijevaju sustavno liječenje i oporavak;
 • Većina ih sadrži teške metalne soli. Tvari ulaze u tijelo i mogu uzrokovati različite bolesti;
 • Ponekad sadrže smanjenje komponenti, ali u malim, nedovoljnim količinama. To je često marketinški potez;

Zanimljivo je da se u razvijenim zemljama takve boje upotrebljavaju samo za bojanje perika i kignona.

Profesionalne boje

 • Trošak više;
 • Prodaje se bez oksidansa. To vam omogućuje da odaberete postotak peroksida (od 1,5% do 12%) pojedinačno, ovisno o strukturi kose i željenom rezultatu;
 • Osjetite neugodan miris;
 • Kvalitativno obojene niti;
 • Sadrže dobro čisti pigment, manje štete na kosi;
 • Najpoznatija paleta boja kose je Loreal. Njegove prednosti i korisni savjeti o bojanju.
 • Ovdje su opisani najbolji načini stvaranja lakih kovrča na srednjoj kosi.

Prednosti profesionalne boje

Razlika između profesionalne smjese za bojanje i uobičajenog postaje posebno uočljiva nakon nekoliko postupaka bojenja. Zbog prisustva u sastavu štetnih sastojaka, boje na tržištu masovnog tržišta tijekom vremena pale kose, čineći ga suhim, krhkim i beživotnim.

Sastav profesionalnih boja već sadrži hranjive tvari i regenerativne elemente, unatoč činjenici da su pigmenti dobro očišćeni i uzrokuju minimalnu štetu na kosi.

Da biste to učinili, miješa različite brojeve iz istog retka i koristi posebne ispravke.

Pregled profesionalnih boja kose

Profesionalne smjese za bojanje razvijene su uz sudjelovanje iskusnih frizera i stilista. Zadatak radne skupine je uvijek isti - stvoriti djelotvoran, ali neagresivni sastav koji daje nitima željenu boju, dok je istodobno siguran za zdravlje kose.

Popis marki profesionalnih boja

Profesionalne boje na bazi amonijaka:

 • Selektivni profesionalni evo;
 • Stručnjaci Wella Kolestona;
 • Keune;
 • Matrix SoColor;
 • Majirel iz L'Oreala;
 • Farmavita;
 • Igora Royal;
 • Materia by Lebel;
 • L'Oreal Professional;
 • Estel Professional;
 • LondaColor.

Jednostavni potrošači među njima su najpoznatije boje tvrtke "Estelle", "L'Oreal" i "Londa".

Imena najboljih marki benignih amonijaka profesionalnih boja za kosu izgledaju ovako:

 • Wella Professional boja Touch Plus;
 • Keune;
 • CHI tvrtke Farouk Systems Group.

Ocjena robne marke

Ocjena profesionalnih boja za kosu će vam pomoći odabrati najbolju opciju za sebe:

 • Selektivni profesionalni evo
  daje 100% sive boje za kosu, nježno utječe na strukturu kose, brine za kosu, pruža prirodnu mekoću i sjaj žica.
 • Profesionalci Wella Kolestona
  Njemački brand, koji ima bogatu paletu s dubokim bojama. Kao rezultat obojenosti ispada svijetla sjena sa zdravim sjajom.
 • Matrix SoColor
  Ovaj proizvod je prilično mlad, ali već popularan zbog točnog usklađivanja boja na konačnom proizvodu. Lagano utječe na niti, potpuno boje na sivoj kosi.
 • Majirel od L'Oreala
  ima prirodnu paletu s bogatim bojama. Pogodno je u radu zahvaljujući gustoj konzistenciji.
 • Farmavita
  Profesionalna talijanska boja, zastupljena paletom od 99 nijansi, pažljivo oslikava kosu, ima ljekoviti učinak, kvalitativno oslikava sive kose.
 • Igora kraljevski
  idealno za lagane niti i sjaj. Makne kosu mekom, daje dobro njegovan izgled.
 • Materia by Lebel
  Japanski brand, popularan među svjetskim majstorima. Kosa nakon bojanja zadržava svoju strukturu, elastična, zdrava i puna pigmenta.
 • L'Oreal Professional
  njegova uljna baza obuhvaća folikula i sprječava njihovu dehidraciju. Omekšava kosu, daje mu trajnu bogatu boju.
 • Estel Professional
  ima vrlo veliku popularnost zbog optimalnog omjera cijene i kvalitete.
 • LondaColor
  Pruža trajnu boju i zdrav sjaj kose. Ima gustu teksturu.
 • Keune
  Ova linija uključuje i trajne i polutrajne mješavine. Paleta se sastoji od više od stotinu nijansi.
 • Wella Professional Color Dodir Plus
  polu-trajni sastav, pruža svježu prirodnu boju, mekoću i zdrav sjaj lana;
 • CHI tvrtke Farouk Systems Group
  Američki amonijakni proizvod. Unatoč tome, dobro se boji preko sive kose.

U ovom videozapisu možete vidjeti zveckanje gluposti boja:

Prednosti nedostatka amonijaka u bojama

Ne ozlijedi niti

Otporna boja sadrži amonijak i vodikov peroksid. Amonijak uništava kose za kosu. Vodikov peroksid uništava prirodni pigment. Nakon takve promjene u strukturi, možete promijeniti boju kovrče na nekoliko tonova. No, kao rezultat, uz željenu hladovinu, dobivamo suhu suhu košticu.

Za razliku od stalne tvari, polu-trajno - ne sadrži amonijak, a postotak peroksida u njemu je minimalan. U bojenju bez amonijaka, boja jednostavno prekriva prirodni pigment i ne ozlijedi niti.

Vraća

Polu-trajne boje obično sadrže kompleks vitamina B i biljnih ekstrakata. Oni zadržavaju vlagu u kosi, štite linije od izlaganja sunčevoj svjetlosti, normaliziraju cirkulaciju krvi, njeguju i ojačavaju folikula.

Osvježava boju

Posebno takva slikarska mješavina prikladna je za tanke, dosadne, suhe dijelove, jer u ovom slučaju amonijak može izazvati vrlo veliku štetu i nije strogo preporučljiv.

Polutrajni pripravak se potpuno ispire u maksimalno 1,5-2 mjeseca. Ali, ako želite, možete prilagoditi boju prije - kosa neće patiti od toga. Prilikom pranja jasan prijelaz boja nije.

Uz stalnu uporabu boje istog tona, pigment se apsorbira u kosu, pa će samo obnavljanje korijena morati biti obojana.

 • Opcije za oblikovanje izduženog bob na tankoj kosi, pogledajte naš članak.
 • Koji je korijen volumena dlačica, kao i prednosti i nedostatci metode, pročitajte ovdje.

Preporuke boje

Upotrijebite sljedeće savjete kako biste odabrali pravu pomoć pri profesionalnom bojenju:

Saznajte značenje obilježavanja

Brojeve na paketu lako može dešifrirati od strane stručnjaka, ali su potpuno nerazumljivi za jednostavnog čovjeka na ulici. Zapravo, to je: dubina tonusa, primarna boja i dodatna hladovina.

Glavne boje u paleti bilo koje marke obično su deset:

 • crna - ide broj 1;
 • tamno smeđa - 2;
 • smeđa - 3;
 • svjetlo smeđa - 4;
 • tamno plavuša - 5;
 • Plava - 6;
 • svijetlo plavuša - 7;
 • plavuša - 8;
 • svijetlo plavuša - 9;
 • platina plavuša - 10.

Glavna boja može imati takve nijanse:

Na temelju zadatka - da se boje ili tonu kovrče - postaje jasno koji je alat bolje kupiti.

Ako planirate boju doma i sumnjate u izbor boja, uzmite svjetliju nijansu. Popraviti će ga mnogo lakše nego sjena tamne ljestvice.

Provjerite sastav boje

Sadrži li amonijak? Mješavina za bojenje koja sadrži amonijak (trajno) je agresivnija. Obojala je dobro sive vlasi, ali ima veći utjecaj na kosu.

Za održavanje sjene, bolje je koristiti nježnu polutrajnu boju (bez amonijaka i vodikovog peroksida). To je manje otporno, ali ne šteti i brine za kosu.

Što više sijede kose imate, svijetlija će konačna sjena biti.

Što tražiti

 • Obratite pozornost na integritet ambalaže i konačni rok trajanja boje.
 • Zapamtite, pravilo "skuplje, to je bolji proizvod" nije uvijek važeće.
 • Izaberite nijansu koja nije samo moderna, već izgled koji odgovara vašoj boji na temelju načela "topao ton kože - topao ton kose" i obrnuto.

Gdje je bolje odabrati boju?

Ako još niste odlučili o marki i tonu boja, posjetite specijaliziranu kozmetičku salonu gdje se nalaze profesionalni konzultanti. Prodavatelj će odabrati odgovarajuću verziju prosječnog segmenta cijena ili elitne klase, ovisno o karakteristikama vaše kose, materijalnim mogućnostima i željenom rezultatu.

Ako u gradu nema takvih trgovina, ostaje kupiti boju na masovnom tržištu, na temelju naših preporuka.

Svaka boja smjesa u svoje dobro, tako da morate odabrati na temelju financijske sposobnosti i zadatak.
Za trajno bojenje, odaberite trajne formulacije. Lagano, ali kratko utječe na kosu bez amonijaka.

Vi samo morate odabrati pravu opciju za vas i početi ažurirati sliku.

Razlike profesionalne boje od uobičajene: video

U odabranim video majstori našeg kolorista govorit će o pravilima i nijansi izbora profesionalnih boja.

Profesionalne boje za kosu. Popis, prednosti i nedostaci marki

Svake godine ljepota industrija svojim obožavateljima nudi raznolike i poboljšane proizvode za osobnu njegu.

Nedavno su proizvodi koji su namijenjeni profesionalnoj boji za kosu bili u posebnim zahtjevima. No, širok raspon popularnih boja samo zavarava neke od fer spol.

Nemojte očajavati! Članak će omogućiti brani da proučava značajke i karakteristike proizvoda uključenih u popis najkvalitetnijih proizvoda nekoliko država.

Španija

Zemlja je poznata ne samo po svojim svijetlim plažama i fascinantnim planinskim lancima, već i za popis marki s profesionalnim bojama za kosu.

U srcu bisera Pireneja je proizvodnja brojnih brandova koji se mogu vidjeti na policama naše domovine.

"Periche Personal"

Ovaj je alat postao jedan od najboljih na međunarodnom tržištu dekorativne kozmetike.

"Periche" promiče visokokvalitetno bojenje svakog lanca, zasjenjujući prirodnu boju kose za 3-4 tona. Idealno za maskiranje sive kose.

Popularni brand, između ostalog, ima relativno pristupačnu cijenu. Sastav je potpuno odsutan spojevi amonijaka.

Dobavljači imaju dobar učinak, koji traje do 8-9 tjedana.

Prosječna cijena: 320-370 rubalja.

Salerm Cosmetica

Proizvodi druge španjolske marke su malo slabiji u njihovoj sposobnosti prema prethodnoj liniji boja, ali to ga ne sprječava da se pouzdano drže na pristojnoj razini.

U odnosu na Salerm, vrši se poboljšana kontrola, koja je jamac sigurnosti potrošača. Također je proizvela višestupanjsku seriju testova, koja je potvrdila visoku učinkovitost sredstava.

Boja se temelji na boji zvanoj Cortex - glavni aktivni sastojak, koji, kada prodire izravno u kosu, ima stabilniji položaj, dajući dugoročni učinak "Salerm". Nedostaje amonijak.

Prosječna cijena: 450-750 rubalja.

Sjedinjene Američke Države

Glavni igrač na svjetskom tržištu već dugo bavi proizvodnjom boja za kosu.

Profesionalci iz područja medicine i kemijske industrije skrupulozno razvijaju nove proizvode koji će uskoro postati poznati brandovi.

Ispod postoji mali popis sredstava koja su osvojila univerzalno priznanje žena na nekoliko kontinenata Zemlje.

Revlon Professional

Redak "Revlon" karakterizira reprodukcija željene boje s velikom točnošću.

Neagresivni pigmenti bojila apsorbiraju se u kosu i zadržavaju u njima dulje vrijeme. U dobroj frizeri često možete vidjeti cijevi dotične marke.

Proizvodi imaju niz aktivnih sastojaka koji zajedno pridonose postizanju nevjerojatnog rezultata:

 • tekući kristali;
 • visokokvalitetni pigmenti potrebne boje;
 • bioaktivni aktivatori itd.

Komplet uključuje i boju i par jednokratnih rukavica s posebnim uređajem, pružajući blagotvoran učinak na obojenu kosu.

Spektar nijansi "Revlon" je vrlo raznolik: trenutno u paleti ima 34 vrste boja.

Prosječna cijena: 650-950 rubalja.

«Olaplex»

Zapravo je nemoguće spomenuti ovaj proizvod bojom, jer predstavlja cijeli kompleks sredstava koja vraćaju strukturu kovrča na molekularnoj razini uz maksimalnu brigu i istodobno ih obojaju pomoću dodanih pigmenta za bojanje.

Dva su procesa istovremeno prisutna, tako da je efekt bojenja doista nevjerojatan.

Obratite pažnju! Neke djevojke izjavljuju beskorisnost Olaplexa, bez razmišljanja o činjenici da je primarni cilj profesionalnog kompleksa liječenje oštećene kose, davanje boje je manji zadatak.

Rezultat sigurnog oporavka u početnoj fazi nije vidljiv samo na prvi pogled, ali na kraju potrebnog razdoblja, zdrava kosa oduševit će vlasnika svojim sjajom, silkijom i ljepotom. Ovo je značajna razlika između Olaplex i brojnih drugih marki.

Dobro je znati! Alat ima učinak ne samo na kosu, već i na žlijezde lojnice, normalizirajući svoj rad. Pored toga, cirkulacija krvi značajno je poboljšana, što pridonosi dobrom protoku korijenu kose, njihovom aktivnom rastu.

"Olaplex" ne sadrži komponente koje mogu, u različitim stupnjevima, štetiti osobi:

 • razni aldehidi;
 • sulfate;
 • Silikonske čestice.

Bolje je naručiti kompletan kompleks od 3 boce, a ne svaka stavka zasebno - to će vam omogućiti da spremite malu količinu novca i uštedite je od dugog pretraživanja komponenti u raznim trgovinama.

Prosječna cijena: 4200-5000 rub.

Odabirom profesionalne boje za kosu, popis robnih marki pomoći će vam da odaberete najprikladniji.

Južna Koreja

Ne treba se iznenaditi: malena duljina državnih granica ne sprječava "azijski tigar" da razvije svoje gospodarstvo. Južna Koreja ima vrlo ozbiljan potencijal u razvoju kozmetike.

Ali izvanredni interes kupaca izazvao je neobične boje kose za Europljane, koje se razlikuju po njihovom posebnom učinku i sastavu. Koja je njihova individualnost?

«Richenna»

Proizvodi ove marke bit će lojalni asistent u borbi protiv sivih niti. Obojena kosa nakon postupka dobiva svilenkast sjaj.

To je zbog jedinstvenosti sastava koji uključuje aktivni sastojak - kenu. Njegov iznos je otprilike 12-13 puta veći od europskih zemalja, što u jednom trenutku nije moglo iznenaditi potencijalne kupce.

Budući da je kana prirodna supstanca, njezin učinak na žice karakterizira se samo s pozitivne strane.

Izrađena od strane "Richenna" u obliku guste kreme i praha - svaki od oblika oslobađanja ima neke značajke koje ih razlikuju jedna od druge.Sljedeći Članak
Piridoksin za kosu